7 sfaturi înainte de a cumpăra inelul de logodnă (P) 

Cumpararea unui inel de logodnă pentru persoana iubită

Cumpărarea unui inel de logodnă pentru persoana iubită poate fi o misiune destul de complicată,mai ales în zilele noastre când există nenumărate modele și detalii tehnice de care este bine să ții cont când faci o astfel de investiție. De aceea,îți oferim câteva sfaturi practice care te vor ajuta să iei cea mai bună alegere. 

1.Stabilește-ți bugetul

Înainte de a pleca în căutarea bijuteriei perfecte,este foarte important să-ți stabilești bugetul. Astfel,vei putea începe căutările în funcție de suma pe care o ai disponibilă pentru achiziționarea inelului de logodnă. 

2. Alegerea metalului din care este făcut inelul

Acesta este punctul în care ar trebui să acorzi atenție preferințelor partenerei,întrucât există o paletă destul de largă în ceea ce privește metalul din care poate fi realizat inelul de logodnă. Poți opta pentru aurul galben,alb sau roz,platină,paladiu și,în cele din urmă,argint. Costul inelului poate varia destul de mult și în funcție de metalul ales,platina fiind cea mai scumpă dintre toate. 

3. Ce formă a pietrei alegi

Forma pietrei alese poate fi un aspect extrem de important,mai ales din punctul de vedere al purtătorului. Există o multitudine de opțiuni când vine vorba de acest lucru,de la piatră rotundă sau dreptunghiulară,până la cea ovală,marchiză,în formă de pară sau tip “printesa”. Gândește-te ce formă i s-ar potrivi persoanei dragi și după ce ai bifat acest aspect important,acordă atenție și altor detalii ceva mai tehnice în alegerea unui inel de logodnă.

4. De ce detalii tehnice ar trebui să ții cont

Dacă te-ai hotărât să cumperi un inel cu diamant,atunci ar trebui să acorzi atenție clarității acestuia. Cu cât acesta este mai transparent,cu atât este mai scump. Cele care fac parte din categoria “exceptional fine – D,E și F – sunt extrem de scumpe,motiv pentru care cele mai căutate diamante fac parte din categoria “fine white”,marcate cu G sau H. În ceea ce privește claritatea diamantului,este important să fie încadrat în intervalul SI1-SI2,ceea ce înseamnă că are imperfecțiuni care nu pot fi văzute cu ochiul liber. Când vine vorba de greutatea diamantului (căratele pe care le are),trebuie să ai în vedere faptul că un diamant care are mai multe carate nu este neapărat și mai voluminos. Aspectul diamantului depinde atât de forma pe care o are,cât și de tăietură,dar și de suportul pe care este pus. 

5. Care este trendul în materie de inele de logodnă

Trendul se schimbă de la an la an și-n cazul inelelor de logodnă. Cu toate acestea,este mai important să ții cont de preferințele partenerei și de stilul pe care îl adoptă zi de zi. Dacă vrei un inel clasic,care nu se demodează niciodată,poți opta pentru un inel de logodnă cu forma diamantului rotundă. În cazul în care partenerei tale îi plac lucrurile neconvenționale,poți alege un inel cu diamant care să iasă în evidență prin culoarea pietrei. Diamantele roșii sau verzi nu pot trece neobservate,însă valoarea lor este destul de ridicată. 

6. Cauți ceva ieșit din comun?

Dacă vrei să îți surprinzi iubita cu un inel de logodnă diferit,Royal Diamonds îți oferă bijuterii realizate manual,cu diverse pietre prețioase și forme ieșite din comun. Poți opta pentru un inel cu diamant rotund briliant,smarald,baghetă,princess sau marchiză,cu un singur sau mai multe diamante ori cu pietre semiprețioase,precum Rubine,Smarald,Safire și Tanzanite.

7. Avantajele cumpărării online

Poate că achiziționarea online a unui inel nu îți permite vizualizarea în realitate a ceea ce cumperi,dar îți oferă alte avantaje. Multe magazine online oferă diverse discounturi la bijuteriile achiziționate și mai mult decât atât,produsul poate fi returnat în decursul a 30-40 de zile. Spre exemplu,la Royal Diamante Royal Diamante se oferă clienților o garanție de 90 de zile pentru a returna produsul și pentru a primi banii înapoi,în cazul în care există nemulțumiri. Astfel,în termen de 30 de zile de la primirea produsului îl poți returna,iar rambursarea este completă. Dacă achiziționarea online ți se pare o variantă avantajoasă,asigură-te că ai de-a face cu o companie serioasă,care oferă certificări de garanție ale produselor și că ai citit cu atenție termenii și condițiile în vederea cumpărării produsului dorit.

 

S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Trucuri pentru machiaj rezistent la apă - nr.27 (505)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei                

12 luni - 91 lei

" "