Accesoriile care nu trebuie să-ți lipsească în aceste zile 

Mănușile, căciula sau eșarfa îți sunt indispensabile și joacă un rol esențial în sezonul rece, deoarece sunt soluția perfectă împotriva frigului. Accesoriile pot finaliza orice ținută, dar ele devin de nelipsit mai ales în lunile de iarnă.

Iată care sunt cele cinci accesorii care nu trebuie să-i lipsească unei femei în lunile reci de iarnă:

Mănușile din piele

Mănușile din pielesau din orice alt material sunt necesare pentru protejarea mâinilor în sezonul rece. Nu uita că frigul duce la uscarea și crăparea pielii,lucru pe care nicio femeie nu și-l dorește. Alege mănușile elegante,de culori îndrăznețe sau chiar cu model floral,care pot completa foarte bine ținuta de iarnă în timp ce țin de cald.

Vezi şi:Bleumarin,nuanța perfectă pentru zilele cu temperaturi scăzute

Eșarfa,accesoriul esențial

Accesoriul care nu trebuie să lipsească în lunile de iarnă este eșarfa. Alege una în carouri,care poate adăuga personalitate ținutei de iarnă monocromatice. Sau,optează pentru una elegantă,cu blană,care poate fi suficient de versatilă pentru a putea fi purtată cu hainele casual,dar și cele de seară.

Citeşte şi:Puloverul negru,esențial în garderoba femeilor

Căciula sau pălăria

Pălăria nu este potrivită pentru toată lumea. Cu toate acestea,poate fi găsit modelul care să ți se potrivească ție. Alege una cu bor gros,care dă un plus de feminitate,este șic și elegantă și perfectă pentru ținuta de seară.

Cizme

Cizmele negresunt probabil cel mai esențial model de încălțăminte pe care l-ai putea purta iarna. Cu toate că există diverse modele,cele scurte nu se vor demoda niciodată. Sau,poți alege cizmele de ploaie,pe care le poți purta cu rochii elegante și ținute casual.

Citeşte şi:Geanta cu imprimeu leopard,accesoriul fără vârstă

 Genți mari sau rucsac  

Cu toate că gențilesunt adaptabile la schimbarea anotimpurilor,există unele care sunt mai potrivite pentru iarnă. Principala diferență între gențile de vară și cele de iarnă este adăugarea de blană. De asemenea,la modă sunt și rucsacii din piele,în care-ți poți pune toate cele necesare.

Sursă+credite foto:www.glamradar.com

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Soluții eficiente ca să te încălzești rapid-nr.3(481)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei         

12 luni - 91 lei

" "