Alege ținute în culorile-vedetă ale anului! 

Culorile joacă un rol important în viața noastră. Ele dau o energie aparte hainelor pe care le purtăm și, implicit, nouă, favorizând subtil schimbarea unor percepții, unor atitudini și unor stări. Află ce culori să porți anul acesta pentru a fi în ton cu moda.

În 2019, culorile –vedetă sunt coraiul, albastrul electric, galbenul muștar, rozul pudrat și lila. De asemenea, rămâne în tendințe combinația clasică de alb și negru. 

Coraiul, pretențios și îndrăzneț

Coraiul este o culoare pretențioasă, pe care o poți pune în valoare pur și simplu cu ajutorul accesoriilor. Dacă îți plac rochiile, alege una corai pe care să o porți cu o geantă sau cu o curea neagră în talie ori cu accesorii aurii. Optează pentru piese vestimentare cu linii simple, deoarece intensitatea culorii este suficientă.

Poți opta și pentru contraste îndrăznețe prin combinarea coraiului cu albastru marin sau electric.

Rozul - pudrat, pentru o ținută elegantă

Rozul pal este o culoare care denotă eleganță și rafinament. Pentru o ținută clasică, poți alege o fustă plisată, care este din nou în mare vogă, pe care să o combini cu o bluză albă. Bijuteriile cu perle sunt accesoriile perfecte pentru această culoare.

Albastrul - electric te pune în evidență

Deși este o culoare intensă și sofisticată, albastrul electric poate fi prezent într-o mulțime de ținute: office, casual sau festive. Îmbracă o bluză sau un pulover albastru când ieși în oraș cu prietenii. Ele se potrivesc bine cu pantaloni galben muștar și cu o pereche de botine din piele cu toc înalt.


S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

" "