Așa alegi rochia de mireasă perfectă pentru corpul tău! 

Se apropie ziua nunții și încă nu te-ai decis asupra modelului de rochie pe care o vei purta în cea mai fericită zi din viața ta? Te ajutăm cu câteva sfaturi care țin cont de silueta ta.

Orice femeie visează să arate impecabil în fața iubitului ei și a invitaților. Pentru asta,are nevoie de rochia de mireasă perfectă,care să-i pună în valoare silueta și să-i ascunda micile imperfecțiuni.

O poți găsi dacă iei în considerare sfaturile designerului atelierului Athena Philip,Alina Filip,de mai jos.

Dacă ai siluetă tip clepsidră

Acest tip de conformație este caracterizată de forme bine definite,talie mică și bustul și șoldurile bine proporționate.

Pentru că aceste siluete sunt foarte senzuale,orice tip de rochie se așază bine pe această tipologie de corp.

Vrei să-ți etalezi formele? Rochiia tip sirenă este cea mai potrivită,pentru că accentuează talia și șoldurile. Evită modelele cu volane și aplicații multe în zona bustului.

Pentru o siluetă fără forme

Dacă trupul tău are formă dreptunghiulară,adică umerii și șoldurile sunt de aceeași lățime,iar talia nu este prea bine definită,poți adăuga un plus de feminitate optând pentru o rochie cu extra-volum în zona șoldurilor sau a bustului.

Ți se potrivește atât rochia stil prințesă,cât și silueta empire,deoarece acestea nu accentuează linia șoldurilor.

Unei siluete în formă de pară

Femeile cu o astfel de siluetă au partea de jos a coprului ceva mai voluminoasă ca partea superioară,mai precis au talia subțire și sânii mici.

Ai o siluetă tip pară? Tu va trebui să creezi un echilibru între trunchi și partea inferioară a corpului.

Rochiile în formă de A sunt cele potrivite pentru această conformație pentru că pun talia în evidență și distrag atenția de la șoldurile și posteriorul generos. Evită rochiile tip sirenă și pe cele mulate.

Pentru un corp tip măr

O siluetă rotundă sau în formă de măr este caracterizată de un bust generos,umeri lați și talie nedefinită. Membrele sunt de regulă subțiri,iar șoldurile mai înguste decât umerii,astfel încât rochia de mireasă trebuie să mascheze trunchiul și să pună în evidență sânii sau picioarele.

Acestui tip de siluetă i se potrivește croiala empire,care subțiază vizual trunchiul. De asemenea,indicată este și silueta A-line,care îndepărtează atenția de la „colăceii“ de pe burtă.

S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

" "