Ce culori trebuie să porți de Revelion 

Anul Nou trebuie întâmpinat cu mult optimism și veselie, astfel că și culorile pe care le porți trebuie să corespundă acestor stări de spirit. Tu știi ce culori trebuie să porți de Revelion?

Tradiția spune că în noaptea de Anul Nou trebuie să porți îmbrăcăminte nouă. Obiectul nou pe care il porti va ajuta Anul-nou sa-l învinga pe cel vechi si toate necazurile ți dezamăgirile pe care le-ai înfruntat se vor topi ca un fum, iar cel nou va putea aduce sănătate, fericire și noroc.

Roșul se înscrie în superstiția clasică și foarte amuzantă conform căreia, dacă vrei să îți găsești alesul în anul următor, trebuie să porți lenjerie intimă în această nuanță. La asta subscriu spaniolii și mexicanii. În România, se crede că pur și simplu aduce noroc în anul viitor. 

Galbenul, asociat tot cu lenjeria intimă, aduce noroc în dragoste latinilor din Ecuador și Venezuela și bani cu nemiluita mexicanilor și brazilienilor. 

Portocaliul este culoarea care le îmbină – și la propriu, și la figurat – pe cele două de mai sus. Nuanța este foarte potrivită pentru a fi purtată inclusiv la vedere, sub forma unui top finuț sau a unei eșarfe chic. 

În Filipine, se poartă haine cu imprimeuri circulare – buline, picățele, cercuri – pentru că se consideră că atrag bunăstarea și norocul. 

Se spune că verdele îți aduce sănătate. Însă pentru ca energiile pozitive să se reverse abundent, e bine să asociezi verdele cu alb. 


Sursă: femeia.ro

S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

" "