Ce haine să nu-ți lipsească din garderoba de iarnă 

Fie că te pregătești pentru concediul din perioada sărbătorilor de iarnă sau vrei să-ți înnoiești garderoba de iarnă, uite ce piese vestimentare nu ar trebui să lipsească din dulap sau... din bagaj.

În orice situație,păstrează-ţi feminitatea şi oferă ţinutelor tale un accent sic,chiar şi în vacanţă! Iată cu ce haine poți să "îmbânzești" gerul de afară,dar cu care să oferi totodată ţinutelor tale un accent sic şi feminin!

Cămaşa din denim

Cămaşa din denim este vedeta anotimpului rece şi piesa vestimentară pe care o poţi adapta la orice tip de ţinută. Indiferent că o porţi casual,cu jeans şi bocanci,sau într-o ţinută fancy,cu fustă de piele şi botine,"merită" să facă parte din bagajul pentru vacanţă.

Bluza casual smart

Bluzele casual smart nu trebuie să-ţi lipsească din bagaj,întrucât vacanţa de iarnă este dedicată activităţilor sportive:snowboarding,schi etc. Păstrează ţinutele de vacanţă din afara pârtiei într-o notă casual,dar "îmblânzeşte-le" cu un accent feminin,asortând bluza college style cu o fustă din piele sau denim.

Fular sic

Asigura-te că fularul pe care îl alegi pentru bagaj se conformează tendinţelor şi cerinţelor vremii. Modelul în carouri este alegerea perfectă,întrucât este călduros,sic şi împrumută culoarea vedetă a sezonului:burgundiul.

Rochie tricotată

Tricoturile sunt elementele în vogă ale sezonului şi nu au voie să-ţi lipsească din garderoba de vacanţă. Dacă ţi-ai planificat un eveniment elegant în itinerariul de vacanţă,dar nu vrei să epatezi în ţinute glam,poţi opta pentru un model tricotat . Gulerul barcă,mânecile trei sferturi şi lungimea până peste genunchi o încadrează perfect în tiparele tendinţelor actuale.

Pulover trendy

Tricoturile trebuie să se regăsească în ţinutele de zi,casual,pe care le adopţi în vacanţă. Puloverul versatil,tip jachetă,îţi oferă accentul trendy de care au nevoie ţinutele formate din jeanşi,colanţi,pantaloni de piele asortate cu cămăşi sau bluze sport.

Rucsac fancy

Lasă genţile mari,supradimensionate,sau tip poştaş acasă. Anul acesta se poartă rucsacul în plimbările şi drumeţiile din vacanţă de iarnă.

Sugestii Takko Fashion

Cămașă din denim

 

Bluză casual smart

Rochie tricotată

Pulover trendy

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

7 pași pentru o piele mai tânără-nr.33(459)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 18 lei

6 luni - 35 lei       

12 luni - 69 lei