Ce manichiură ți se potrivește în funcție de lungimea degetelor 

De cele mai multe ori, nu luăm în considerare faptul că forma unghiilor trebuie aleasă în funcție de două aspecte – lungimea degetelor și dimensiunea patului unghiilor. Ținând cont de acestea, ne vom da seama care este cea mai potrivită formă pentru unghiile noastre.

Degetele pot fi lungi sau scurte,iar dimensiunea unghiilor largă sau îngustă.

Cea mai potrivită formă de unghii pentru degetele lungi și late

Dacă ai degetele lungi și patul unghiilor lat,ar trebui să lași unghiile puțin mai lungi,ovale sau în formă de migdală. Aceste două forme vor da iluzia că degetele sunt mai subțiri.

Cea mai potrivită formă de unghii pentru degetele lungi și subțiri

Degetelor lungi și subțiri li se potrivește orice formă la unghii. Cu toate acestea,formele perfecte sunt cele pătrate și rotunde. Unghiile pătrate conferă mâinilor subțiri un aspect elegant și îngrijit,oferind iluzia că mâinile sunt puțin mai mari. În schimb, la forma ovală, marginile ar trebui să fie mai fine.

Cea mai potrivită formă de unghii pentru degetele scurte și late

Pentru această categorie, cele mai potrivite forme sunt cele ovale și rotunde. Mâinile arată mai feminine, mai ales dacă unghiile sunt lăsate puțin mai lungi, doar pentru a crea iluzia de degete mai subţiri şi lungi.

Cea mai potrivită formă de unghii pentru degetele scurte și subțiri


Dacă ai degete scurte și subțiri,probabil că ai mâinile mici,ceea ce înseamnă că nu poți da greș cu nicio formă de unghii. Dar,pentru un aspectul optim,unghiile în formă de migdală,ovale și dreapte,se potrivesc cel mai bine. Formele de migdale și ovale dau iluzia că unghiile tale sunt mai lungi,în timp ce forma dreaptă va face să pară degetele mai lungi și mai subțiri. Rezultatul final? Vei avea mâini feminine,în loc de o mână de fetiță.

Credite foto: www.fustany.com

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

7 pași pentru o piele mai tânără-nr.33(459)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 18 lei

6 luni - 35 lei       

12 luni - 69 lei