Cu ce asortezi pantofii 

Nu ai putut rezista şi ţi-ai cumpărat o nouă pereche de pantofi, de care eşti tare mândră. Iată cu ce ţinute se potrivesc şi când pot fi purtaţi.

Saboţii

Se potrivesc ţinutelor de zi,lejere şi trebuie asortaţi ca şi colorit. Evită să-i porţi la o ţinută sobră sau cu dresuri.

Pantofii clasici

Sunt alegerea potrivită pentru o ţinută de birou. Aceştia merg bine la fuste,rochii,costume şi la pantaloni eleganţi. Evită să-i porţi la blugi,sau la pantaloni largi.

Peep toe

Sunt pantofii cu botul decupat şi cu partea din spate plină sau cu baretă. Aceştia sunt ideali pentru ţinutele casual şi este indicat să-i porţi fără dres.

Platformele

Se potrivesc cu o ţinută casual,atât la pantaloni,cât şi la rochii scurte sau lungi,până-n pământ.

Mocasinii

Merg cu fuste scurte. Aceşti pantofi pot fi purtaţi atât la serviciu,cât şi la o plimbare prin parc. Evită să-i porţi la fuste creion,deoarece îţi vor face picioarele mai scurte şi gambele groase.

Pantofii cu toc

Aceştia pot fi purtaţi la rochiile de seară şi la pantalonii eleganţi în timpul zilei. Cei cu barete pe gleznă micşorează piciorul şi fac gamba groasă,aşadar poartă-i la fuste scurte sau cu pantaloni mulaţi pe picior.

Balerinii

Sunt o încălţăminte foarte practică şi pot fi purtaţi la orice ţinută,atât de zi,cât şi de seară,la fuste evazate sau drepte,scurte sau lungi şi la pantaloni sau jeanşi.

S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

" "