Culorile vedetă ale verii 

A venit căldura și, odată cu ea, scoatem din șifoniere garderoba de sezon. Moda estivală este plină de ingeniozitate și de culori. Unele se remarcă mai mult decât celelalte, fiind preferatele designerilor. Dau personalitate atât pieselor vestimentare cât și accesoriilor, în combinații cu stil.

Roșul cireșelor

Culoarea pasiunii și a dragostei, roșul este prezent în noile colecții. Oferă o apariție îndrăzneață, o eleganță ce emană senzualitate. Totul ține de cum alegi să îl porți. Te transformă într-o femme fatale – o seducătoare, cu alte cuvinte.


Cămașă, bonprixro.eu, 89,90 lei


Rochie, tinar.ro, 209 lei

Liliachiu delicat

E o nuanță delicată, care oferă ținutelor tale un aer romantic. Prin urmare, liliachiul nu trebuie să îți lipsească vara asta din garderobă. Poate fi combinat cu ușurință cu piese din denim sau în culori neutre, pentru o apariție boemă.


Bluză, bonprixro.eu, 44,90 lei

Top, Stradivarius, 79,90 lei

Albastru marin

Te duce cu gândul la vacanță și la cerul senin al zilelor de vară. Nuanța arată minunat pe rochii vaporoase sau pe accesorii discrete, dar și în ținutele de plajă. Asortează-l cu rozul pudrat, o altă culoare în tendințe, cu alb sau portocaliu și vei obține un look șic.Bluză, tinar.ro, 69 lei


Rochie, fashiondays.ro, 99,99 lei

Galben rupt din soare

Strălucitor și puternic, galbenul nu te va lăsa să treci neobservată. Temperează-l, asortându-l cu alb, bej sau negru ori creează un contrast de efect cu albastru, portocaliu sau cu verde crud. Accesorizează ținutele cu o pereche de ochelari cu rame galbene sau alege să porți cercei multicolori, care ies în evidență.


Bluză, Zara, 129,90 lei


Fustă, Mango, 199,99 lei

Idei CPF

Asortează-ți hainele cu accesorii într-una din culorile predominante ale ținutei sau alege-le pe cele care creează un contrast de efect.

Credit foto: www.myhdwallpapers.org


S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

" "