Cum îţi accesorizezi ţinutele? 

Bijuterii, curele, eşarfe, toate îţi sunt de mare ajutor atunci când vrei să dai un plus de fantezie unei ţinute vestimentare. Învaţă regulile accesoriilor şi poartă-le în fiecare zi!

Fără excese,poartă bijuterii care să-ţi scoată din anonimat orice ţinută vestimentară! Indiferent că sunt din aur,argint sau lemn,colorate sau din piele neagră,accesoriile te vor face să te simţi altfel. Colierele lungi pun cel mai bine în evidenţă o rochie simplă,iar o bijuterie clasică dă impresia unei eleganţe de neegalat.

Inelele îţi vor da un aer sofisticat,mai ales dacă mergi pe modele actuale,în formă de floare sau de nod,colorate sau cu pietre gigant.

Iar brăţările fine din aur alb sau cele masive,din argint,vor completa perfect o ţinută de zi cu zi. Brăţările colorate nu au ieşit nici ele din tendinţe. Fie alegi să porţi o brăţară de dimensiuni mari,din lemn sau plastic,fie mai multe brăţări subţiri,printre care adaugi şi câteva metalice. Dacă vrei să-şi creezi un look boem,mizează pe combinaţia de brăţări subţiri,în tonuri de argintiu şi auriu. Şi,dacă îndrăzneşti,înviorează o ţinută sobră,folosindu-te de brăţările tale colorate stilizat,de inspiraţie pop art. Pentru un stil etnic,combină o fustă lungă cu un pulover subţire,pe gât,şi adaugă accesorii originale,din lemn!

O cămaşă albă sau un tricou monocrom vor atrage atenţia dacă adaugi mărgelele potrivite:mari,pe lângă gât,sau lungi şi prea puţin voluminoase.

E de preferat să eviţi accesoriile mari atunci când porţi pulovere groase. Dacă alegi accesorii în culori puternice,respectă regulile culorilor,asortându-le corespunzător hainelor.

S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Trucuri pentru machiaj rezistent la apă - nr.27 (505)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei                

12 luni - 91 lei

" "