Cum porți hainele din piele în 2019. Sunt un must-have! 

Dacă și tu crezi că nu ți se potrivesc hainele din piele, atunci acest articol e chiar pentru tine! În 2019, pielea este un must-have și nu vorbim doar de celebrele jachete. Se poartă pantalonii în diferite culori și rochiile și fustele de toate formele. 


Dacă ai fost sceptică până acum cu privire la alegerea hainelor din piele, nu te putem învinovăți. Nu sunt cele mai ușor de purtat și nici cele mai ieftine, însă un lucru e sigur: te vor scoate din anonimat. 

Iar pielea nu mai este aașa cu o știai în trecut. Grație noilor tehnolohii, este mult mai moale, mai ușoată și vine într-o gamă variată de culori. În plus, pielea sintetică seamnănă din ce în ce mai mult cu cea naturală. 

Iată cum se poartă în 2019. Printre atâtea opțiuni, sigur vei găsi una potrivită și pentru tine. 


1. Nu alege doar negru

Aubergine (culoarea violet prună), albastru petrol sau măsliniu - poți încerca toate aceste culori care dau pieselor din piele un aer feminin și cool.


2. Îndrăznește mai mult

Jachetă de piele este nelipsită din garderoba multor femei, însa este momentul să încerci și altceva. oOate un trench din piele într-o culoare aprinsă? 

În ceea ce privște pantalonii, renunță la stilul de motociclist. Alege culori deosebite și croiuri drepte. Nu se mai poartă cei foarte strânși pe picior. Dacă totuși alegi negru, poartă-i cu pantofi cu toc și un pulover supradimensionat sau o cămașă. 3. Piele sintetică ce nu arată "ieftin"

Pielea sintetică, realizată din poliester, se apropie foarte mult de textura pielii naturale, a;a că o poți purta fără probleme.4. Este noul smart-casual

Bineînțeles că este sexy, doar vorbim despre piele, însă o poți purta fără probleme și la birou sau la o ieșire seara. Este noul smart-casual. 5. Ai șansa să porți cizme peste genunchi.

Rochiile și fustele vor arată mai interesant dacă le porți cu cizme din piele, alături de o curea interesantă.6. Fuste și iar fuste

Se poartă orice fel de fustă din piele, dacă este midi și nu foarte strâmta. Sub forma "literei A", tip creion sau cu pliuri, poart-o cu încredere.7. Rochii din piele

O rochie din piele îți va pune în evidență formele și feminitatea. Este sexy, dar nu într-un mod vulgar. O poți purta și cu o cămașă albă pe dedesubt. Parcă a început să-ți placă, nu-i așa?Sursă: dailymail.co.uk

S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

" "