Cum porți pantalonii culottes 

Vara nu este numai despre fuste și rochițe, ci și despre pantaloni. Pantaloni culottes, mai exact, un model care este la modă în acest sezon și care este din ce în ce mai des văzut în ținutele doamnelor. Află câteva sfaturi care te ajută să îmbraci o pereche de pantaloni culottes fără să dai greș!


Alegerea modelului potrivit de pantalon culottes

Alegerea modelului potrivit de pantaloni culottes este un aspect foarte important. El trebuie să aibă lungimea potrivită, dar depinde de înălțimea pe care o are fiecare, deoarece pantalonul se poate termina imediat sub genunchi sau sub gleznă. Aici contează foarte mult încălțămintea aleasă; poate fi o pereche de sandale (fără toc sau cu toc) și pantofi cu toc, însă depinde ce stil adoptă în acea zi – casual sau office spre elegant.


Culoarea

Am văzut în magazinele de haine pantaloni culottes într-o varietate de culori. Începând cu negru, albi, vișinii până la galbeni, maro, kaki, roșii etc. Mai mult, este modelul de pantalon pe care-l poate include în ținută și iubitorul de denim. Se găsesc în diferite nuanțe de albastru, putând fi incluși cu ușurință în stilul tău.


Asortarea pantalonului cu restul ținutei

În funcție de culoarea pe care o are pantalonul, în partea de sus poți opta pentru un top, o cămașă, un tricou. Așa cum am mai sus, contează foarte mult stilul pe care-l adopți. Dacă ținuta este una de birou, atunci ea poate fi formată dintr-o pereche de pantaloni culottes negri, o cămașă și pantofi cu toc. În schimb, dacă optezi pentru stilul casual, poți alege foarte bine o pereche de pantaloni culottes, un tricou și ca încălțăminte o pereche de pantofi sport, care sunt foarte confortabili și ușor de asortat.Credite foto: www.thesimilarish.com; www.f-rules.com; www.closetfulofclothes.com.
S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Trucuri pentru machiaj rezistent la apă - nr.27 (505)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei                

12 luni - 91 lei

" "