Cum să arăți bine îmbrăcată cu haine groase 

Doar pentru că afară este frig, acesta nu este un motiv care ar trebui să te determine să renunți la stilul tău vestimentar preferat. Nu, nicidecum, ci doar va trebui să îți pui mai mult imaginația la contribuție pentru a face cele mai frumoase combinații de  ținute. Pentru mai multă inspirație,  ține cont de sugestiile noastre.

Suprapune cu stil


Acesta este un trend care nu va dispărea niciodată, din simplul motiv că este extrem de practic, ajutându-te să îți fie cald, dar și să arăți bine în același timp. În primul rqnd ai nevoie de o bază – primul strat de haine (maiou, tricou, cămașă, maletă), deasupra cărora vei pune un alt strat de haine. Nu te sfii să faci combinații, îndrăznește și dă frâu liber imaginației. Și nu te gândi că primul strat de haine trebuie să fie ascuns, dimpotrivă! Un pulover supradimensionat, de exemplu, va arăta mult mai feminin și mai chic purtat cu un maiou mai lung, punând frumos în evidență talia.

Poartă cizme lungi


Fă furori cu o pereche de cizme lungi și cu un toc comod. Poartă-le cu rochii sau fuste scurte, cu un dres gros sub, ori deasupra unor pantaloni mulați, pentru a părea că ai picioare interminabile.

Accentuează-ți talia


Iarna, oricât de mult ți-ai dori să porți sacourile preferate sau jeaca de piele de inspirație rock, trebuie să te gândești că dacă ai mult de umblat prin oraș când este frig afară, sănătatea e mai importantă. Așadar, arată minunat accentuându-ți talia chiar dacă ai o haină groasă, un palton sau o blană, cu ajutorul unei curele. Alege-o într-o culoare neutră (negrul merge bine la orice) sau cu detalii (perle sau ținte) pentru o ținută mai îndrăzneață. Totodată, poți încerca să îți evidențiezi talia și cu ajutorul unui brâu.

Fă furori cu o haină de blană


Artificială, în cel mai bun caz, căci acum sunt o mulțime de variante care imită perfect blana naturală.  Din start, orice vei purta va arăta elegant, chiar și o ținută simplă. Ai grijă la culoarea pe care o alegi, căci, de exemplu, albul mărește optic foarte mult. Optează mai degrabă pentru o haină neagră, gri sau în culori mai îndrăznețe dacă nu îți e teamă să ieși în evidență, precum roșul sau vișiniul.

Întregește ținuta cu o eșarfă


Eșarfele pot fi purtate într-o muțime de feluri, înfășurate în fel și chip în jurul gâtului sau purtate chiar deasupra paltonului. În zilele cu grade în minus poți purta o eșarfă groasă și frumoasă în locul unei căciuli, ori dacă te afli într-o încăpere friguroasă, pe post de cardigan.
sursă foto
: Pinterest


S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Trucuri pentru machiaj rezistent la apă - nr.27 (505)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei                

12 luni - 91 lei

" "