Cum să porți blugii boyfriend - idei de ținute 

Blugii sunt articolul vestimentar must-have, care trebuie să se găsească în dulapul femeilor. Ei pot fi găsiți în toate stilurile posibile, acesta fiind motivul pentru care o singură pereche nu este de ajuns. Dar, în acest sezon, la modă sunt blugii boyfriend.

Idei de ținute din care te poți inspira:

Blugii boyfriend sunt meniți să facă ținuta perfectă,chiar dacă-i combini cu un tricou simplu și adidași. Ei sunt adesea mai largi și cu tăieturi și în afară de acestea ei sunt opțiunea pentru toate stilurile,cu aspect feminin.De exemplu,o ținută poate fi formată din blugi boyfriend și un top,ca accesoriu un colier,și pantofi cu toc. Posibilitățile sunt destul de versatile și blugii se găsesc în foarte multe modele,și cu siguranță vei găsi modelul perfect pentru tine.

Citește și:Rochia din denim,articolul vestimentar must-have al primăveriiJeanșii sunt ca un clasic atemporal,așa că nu-ți va fi greu să-i asortezi cu alte articole vestimentare. Ai posibilitatea de a-i combina cu toate culorileși imprimeurile posibile și dorite.Și dacă nu-ți plac blugii cu tăieturi,jeanșii boyfriend se găsesc și normali,fără a fi rupți.

Citește și:Outfitul primăverii – jacheta cu imprimeu floral

Orice îți dorești vei găsi la modelele de blugi boyfriend. I-ai putea alege chiar și pe cei cu broderie florală,care este o altă tendință de modă în acest sezon.

Credite foto:fashionsy.com

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite


Ultima ediție
Click! pentru femei

Alimente care grăbesc îmbătrânirea-nr.46(472)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei  

12 luni - 91 lei