Idei de ținute cu pantaloni de piele 

Pantalonii de piele sunt articolul vestimentar care poate fi inclus cu ușurință în ținutele noastre. Nu trebuie să ne gândim la nimic, atâta timp cât știm cu ce să-i asortăm pentru ca ținuta să fie una perfectă.


Pantalonii de piele sunt perfecți pentru sezonul rece. Ei se potrivesc foarte bine cu pulovere, mai ales cu cele oversize (care sunt la modă în această perioadă), cu cămașă și cu tricou. Indiferent de ce haină vei alege în partea de sus, pantalonii de piele trebuie să fie skinny, negri, și să-ți vină perfect pe corp. În plus, încălțămintea trebuie să fie de o culoare neutră neagresivă, cum sunt pantofii cu toc, ghetele sau pantofii sport. Pe deasupra îți poți lua un trenci, un palton, o geacă de piele sau una din denim.


Pantaloni de piele, pulover, palton negru, ghete și o eșarfă roșu burgundy – această ținută este perfectă pentru birou.


Ce zici dacă ținuta ta va fi formată din: pantaloni de piele, o bluză neagră și la gât, o eșarfă cu imprimeu leopard? Aceasta este potrivită pentru o zi de primăvară.


Pantalonii de piele se potrivesc foarte bine și cu un pulover oversize cu guler larg. Ținuta este foarte frumoasă și potrivită pentru o zi de weekend în care vrei să ieși din casă.


Pantalonii de piele și pălăria largă, cu tunică, reprezintă o ținută care îți va dezvălui feminitatea într-un mod neobișnuit și colorat.


Pantalonii de piele și puloverul tricotat bej formează o ținută perfectă pentru o seară în oraș, dar outfit-ul poate fi foarte bine purtat și la muncă, într-o zi de vineri.

Indiferent de ce articol vestimentar alegi pentru a completa ținuta, nu uita că trebuie să fie un echilibru între partea superioară și cea inferioară. În plus, nu uita să acorzi mai multă atenție când pantalonii sunt de o altă culoare, nu negru.Credite foto: www.f-rules.com; www.mariedanker.com
S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

" "