Idei de ținute pentru stilul formal 

Femeile care trebuie să adopte un stil îmbrăcăminte office la locul de muncă trebuie să aibă o garderobă foarte mare. Ele trebuie să aibă în fiecare zi o altă ținută, motiv pentru care este posibil ca de multe ori să rămână fără idei. Pentru a le veni în ajutor, le-am pregătit o colecție de ținute cu costume pentru stilul office.

După ce vei vedea cum arată ținutele, îți vei schimba și tu modul în care alegi și asortezi articolele vestimentare și culorile. A venit timpul să renunți la pantalonii negri clasic. A venit primăvara, bucură-te de ea şi prin modul în care te îmbraci.

Trebuie să-ți actualizezi instantaneu ținutele de birou, iar noi te vom ajuta. Ce zi de un pantalon colorat cu un top sau o cămașă, un sacou și o pereche de pantofi cu toc stiletto?

Nu uita că pantofii trebuie să fie confortabili, pentru că dacă trebuie să mergi mult pe jos, seara s-ar putea să te doară picioarele foarte tare. Alege întotdeauna pantofi precum balerini, pantofi oxford sau ghete. În plus, la modă sunt adidașii, care se potrivesc foarte bine cu ținutele office...Trebuie să fii în pas cu moda!

Nu te mai țin în suspans, așa că uite care sunt ținutele office din care te poți inspira în sezonul cald:


Credite foto: www.fustany.com; www.roseandwillard.com


S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Trucuri pentru machiaj rezistent la apă - nr.27 (505)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei                

12 luni - 91 lei

" "