Lenjeria intimă îţi dezvăluie personalitatea 

Felul în care te îmbraci poate spune multe despre tine, însă nu cu aceeaşi complexitate care poate fi dată numai de lenjeria intimă, atât de personală. Ei bine, modelul pe care alegi să îl porţi zilnic dezvăluie câteva trăsături caracteristice ţie. Află care sunt acestea!


Bikini


Dacă îţi place să porţi acest model de lenjerie intimă, înseamnă că eşti o persoană îndrăzneaţă, sportivă, care nu ţine cont de reguli şi preferă să aibă libertate deplină. Nu îţi place să te conformezi, de aceea îţi doreşti să ieşi tot timpul în evidenţă cu câte ceva şi ai o personalitate puternică. Te simţi confortabil în propria piele şi eşti mulţumită de modul în care arată trupul tău. Nu te sfieşti să îţi etalezi silueta ori de câte ori ai ocazia!

Tanga


După ce te obişnuieşti în a-i purta, aproape că nici nu îi mai simţi. Acest tip de lenjerie intimă este preferat de femeile care se bucură de lucrurile simple şi nu îşi doresc să atragă prea mult atenţia. Dacă şi tu eşti adepta stilului tanga, înseamnă că eşti o fire echilibrată, deschisă la nou, dar care nu îşi uită propriile valori. Eşti o fire sociabilă şi îţi place să ai mereu în jurul tău oameni de încredere.

Cu talie înaltă


Lenjeria intimă cu talie înaltă este preferată de doamnele şi domnişoarele care nu au un abdomen plat, dar au şolduri proeminente şi silueta clepsidră. Elasticul lor se aşază pe talia naturală, acoperă abdomenul şi îl aplatizează, fără a fi însă o lenjerie modelatoare. Sunt perfecţi pentru a-i îmbrăca pe sub rochii lejere. Dacă eşti adepta acestui stil, înseamnă că eşti o femeie descurcăreaţă, căreia îi place să se amuze şi să îşi petreacă timpul în compania muzicii şi a dansului. Eşti o persoană creativă, care munceşte mult şi rar se plânge de oboseală.

Boxeri


Acest tip de lenjerie intimă ascunde micile imperfecţiuni de la nivelul taliei, dar lasă gol abdomenul. Dacă îi porţi des, înseamnă că eşti o persoană mai neglijentă, uşor masculinizată, care nu se îmbracă după modă şi nici după tendinţe. Eşti adepta stilului sport şi te simţi confortabil într-o pereche de blugi şi un tricou simplu.

Clasic


Lenjeria intimă clasică este cea pe care o poartă majoritatea femeilor, dar cu care nu pot spune că se simt feminine îndeajuns. Dacă preferi varianta clasică, înseamnă că nimeni nu te poate convinge să porţi şi altceva, care poate te-ar avantaja. Depinde de tine cât de mult vrei să experimentezi. Nu eşti genul de persoană care riscă şi nici nu îţi place spontaneitatea.

Sursă foto: www.alpha.wallhaven.cc
 

S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

" "