Meghan Markle, surprinsă într-o pereche de blugi rupți 

Meghan Markle a avut o apariție surprinzătoare la o întânire cu directorul său de PR. Însărcinată în 6 luni, ducesa de Sussex a purtat o pereche de blugi rupți și o pereche de pantofi cu toc înalt. 

Meghan Markle este mereu la inălțime și a fost mult mai îndrăzneață la capitolul vestimentar decât cumnata sa, Kate Middleton. 

De când a intrat în Familia Regală, ducesa de Sussex a purtat culori puternice, rochii fără mâneci, carouri și chiar pantaloni, însă este pentru prima dată când ea a fost surprinsă în blugi. 

Ea îmbrăcat o pereche de blugi rupți în dreptul genunchilor și o haină bleumarin, desăvârșindu-și look-ul cu o pereche de ochelari de soare.

Ultima dată când Ducesa a fost văzută în public cu blugi a fost în 2017, la Invictus Games, unde a participat alături de logodnicul ei, Prințul Harry.

Ea se află în ultimul trimestru de sarcină. Datorită dimensiunii pe care o are burtica ei, presa internațională susține că ar putea avea gemeni. Vom afla deznodământul peste câteva săptămâni. Între timp, Meghan Markle a fost făcută grasă de o femeie.

”Ce doamnă încântătoare ești, Dumnezeu să te binecuvânteze! Și ești o doamnă grasă”, a spus angajata unui adăpost de animale, în cadrul unei vizite oficiale. 

Din fericire, Meghan Markle a gustat gluma femeii și a început să râdă. Evident, nu a lăsat lucrurile în aer și a replicat: ”Îmi asum asta!”. 

S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

" "