Motivele tradiționale, la modă și în acest an 

Se pare că hainele cu modele tradiționale românești au devenit din ce în ce mai căutate. Fie că vorbim despre bluze sau rochii ori fuste, dar chiar și pantaloni sau genți, cu motive tradiționale, toate aceste articole vestimentare sunt la modă în acest an și nu ar trebui să lipsească nici din garderoba ta. 

Motivele tradiționale,la modă:alege pantaloni cu elemente din portul tradițional românesc  

Rochiile din mătase sau din in care au modele tradiționale fac parte din colecțiile multor designeri vestimentari pentru primăvara-vara lui 2016. Se pare că sunt și extrem de apreciate de către public pentru că firmele care vând astfel de articole vestimentare deja au avut cereri mari. Așa că nu ar trebui să-ți lipsească nici ție din garderoba ta,cel puțin dacă vrei să fii în trend.

În plus,dacă și tu ești o mare iubitoare a motivelor tradiționale la modă de pe haine,dar ai vrea să încerci și altceva,ai putea să-ți cumperi o pereche de pantaloni – jeanși sau din in. Însă,nu unii simpli. În magazinele de profil,există astfel de pantaloni cu elemente din portul tradițional românesc. O să atragi toate privirile cu un astfel de articol vestimentar. Ei pot fi folosiți atât la birou,alături de o cămașă simplă și largă (dacă vorbim de jeanși) sau de o bluză din in (dacă ne referim la pantalonii din același material).

Și gențile cu motive tradiționale sunt la modă

Nici ii-le cu broderii complexe,cusături atente sau aplicații din mărgele care imită motivele tradiționale nu ar trebui să lipsească din garderoba ta. O astfel de piesă poate fi alăturată prin contrast unor jeanși cu o croială casual. Pălăriile din paie și botinele cu franjuri îi pot oferi vestimentației un aspect cu atât mai boem și relaxat.

De asemenea, și gențile cu motive folclorice sunt la modă. Acestea dau viață oricărei ținute neutre. Însă,este bine să nu folosiți mai mult de un articol vestimentar sau accesoriu cu motive tradiționale,pentru că riști să îți faci o ținută prea încărcată. Și chiar dacă vei atrage priviri și așa,cu siguranță nu vei lăsa deloc o impresie plăcută. De multe ori,mai puțin înseamnă mai mult și simplitatea adaugă valoare unui outfit.

Andra Clitan,Valentina Vidrașcu,Lana Dumitru și Andra Andreescu sunt doar câteva dintre numele unor designeri ce au intuit potențialul portului tradițional românesc. Creatorii de modă au folosit motive tradiționale românești pe care le-au inserat în colecțiile lor. Așa că ai de unde alte haine cu motive tradiționale care sunt la modă în acest an. 

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

7 pași pentru o piele mai tânără-nr.33(459)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 18 lei

6 luni - 35 lei       

12 luni - 69 lei