Idei de ținute pentru nuntă 

Fiecare femeie își dorește să facă cea mai potrivită alegere vestimentară atunci când vine vorba de participarea la un eveniment important, așa cum este nunta. Pentru a nu da greș și pentru a fi o apariție de neuitat, inspiră-te din propunerile noastre!

Rochia de dantelă


Nu vei da niciodată greș cu o rochie din dantelă, deoarece reprezintă o piesă vestimentară clasică și elegantă. Poți opta pentru un model până la genunchi, într-o culoare închisă sau pentru un model în nuanțe de pastel sau culori vii, imediat sub genunchi. Pentru un aer fresh, întregește look-ul cu o coafură lejeră, cu bucle, nimic prea studiat.

Salopetă elegantă


Dacă vrei să arăți bine, dar să te simți și comod în același timp și să poți dansa în voie, poți opta pentru o salopetă elegantă. Nu există un model anume pe care trebuie să-l alegi, acesta putând fi mulată, evazată, cu decolteu sau cu spatele gol. Ține cont de conformația corpului tău și de ce anume vrei să scoți în evidență, atât din punct de vedere fizic, cât și al personalității.

Rochie lungă


Dacă îți dorești să fii mai elegantă sau să pari mai suplă și mai înaltă, alege să porți o rochie lungă. Chiar dacă este lungă, îți poți pune picioarele în evidență optând pentru un model cu crăpătură pe o parte. Deși nu este extrem de comodă, acest tip de rochie merită purtată, căci nu sunt multe ocaziile în care te poți îmbrăca precum un star la Hollywood.

Fustă și bluză


Poți obține o ținută reușită combinând două piese - o fustă și o bluză, ambele elegante. Acest mix este potrivit și pentru ocaziile la care-ți dorești să participi, însă nu ai o rochie în garderobă și nici nu te afli într-un moment în care să investești în achiziționarea uneia. Accesoriile alese cu grijă,precum un colier interesant sau o pereche de cercei bijuterie te vor scoate din anonimat.

Sursă foto: Pinterest

S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

" "