Semne că porţi măsura greşită la sutien 

Dimensiunea sutienului este foarte importantă pentru confortul unei femei. Însă este foarte ușor să greșești măsura și să porți o cupă prea mare sau prea mică pentru sânii tăi.

O mulțime de femei cred că știu ce măsură poartă la sutien și își cumpără lenjeria intimădoar după etichetă,fără să probeze. Iar majoritatea nici nu știe cum ar trebui să se așeze sutienul pentru ca sânii să stea bine.

Iată câteva semne că nu porți măsura care trebuie la sutien.

1. Poți mișca cupa pe sân

Dacă ai sutienul strâns la maxim și încă se mai mișcă pe sâni,sutienul este prea mare. Degeaba încerci să rezolvi problema din curele,nu ele susțin bustul. Acest lucru este important mai ales dacă porți o cupă C și depinde de sutien să eviți durerile de spate. Să alegi cupa potrivită este extrem de important și atunci când porți un sutien fără bretele,deoarece nu ai curele pentru a ajuta la compensarea unei cupe prea mari.

Verifică partea din spate a sutienului în oglindă. Este bareta din spate paralelă cu podeaua? Dacă da,atunci,probabil,ai făcut alegere bună. În cazul în care este trasă în sus sau atârnă,ai nevoie de o dimensiune mai mare sau mai mică.

Alte semne că porți o cupă mare:curelele sapă în umeri sau în mod constant trebuie să fie strânse. Dacă te dor umerii până la finalul zilei,renunță la sutien,nu este ceea ce îți trebuie.

2. Ai sânii "sugrumați"

Uită-te la partea din față a sutienului tău. Dacă sânii sunt prea strânși și țâșnesc din cupe,sau atârnă pielea prin laterale,nu ai suficient spațiu în cupă. Clivajul este mare,dar asta nu arată atât de bine atunci când porți o bluză mulată.

3. Toate sutiene tale sunt de aceeași dimensiune

Nu toate sutiene sunt create egal. Doar pentru ca ai 34B într-un sutien bardot,asta nu înseamnă că ai tot 34B într-un sutien full. Gândește-te cum ar fi la blugi. S-ar putea să ți se potrivească mărimea 28 la niște blugi normali,dar poate fi necesar o dimensiune mai mare dacă îți iei blugi skinny. Ca și la jeanși,diferitele modele de sutiene au astfel de formă specifică și pot varia în funcție de marcă.

Sutienele demi sunt low-cut,uneori numite "cupe balconette",și au semnificativ mai puțin material decât un sutien full de aceeași dimensiune. Deci ai putea purta un 34B într-un sutien demi,dar un 34A într-unul normal.

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

7 pași pentru o piele mai tânără-nr.33(459)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 18 lei

6 luni - 35 lei       

12 luni - 69 lei