Şi anul acesta se poartă dungile marinărești 

Celebrul stil marinăresc, reprezentat în special de dungile alb-bleumarin, purtate în trecut doar de pescari şi marinari, aduce în prim-plan unele dintre cele mai apreciate imprimeuri ale sezonului estival. Asortate ca la carte, piesele de vestimentaţie cu linii verticale şi orizontale dau un aer relaxat ţinutei tale. 

Dungile de matelot maschează imperfecţiunile

Deşi se poartă combinaţiile tot mai extravagante,este bine să alegi piesele de vestimentaţie cu dungi în funcţie de fizionomie şi de evenimentul la care vrei să te afişezi cu aceste haine. Indiferent de situaţie,trebuie să ţii cont de o regulă general valabilă:este indicat să combini o piesă cu dungi şi una „solidă“ (uni). 

Dungile pe vertical sunt renumite pentru că „simplifică“ şi alungesc vizual siluetele. Valorifică acest atu şi asortează-le cu pantaloni uşor conici,impecabil croiţi.  

Deşi la bază dungile marinăreşti sunt o combinaţie de bleumarin pe alb,asta nu trebuie să te limiteze atunci când pleci în căutarea hainelor. Orice alternare de nuanţe este bună,numai să ţii cont de pigmentul pielii şi de stilul personal.

Dungile pot adăuga volum siluetei tale,în caz de nevoie. Dacă bustul tău este unul micuţ,atunci o cămaşă sau o bluză cu dungi este soluţia. Iar pentru zona posteriorului,o fustă conică poate face minuni!

Cum le asortezi cu celelalte haine

Vara,bluzele în dungi,purtate cu berete,transformă ţinuta într-un ansamblu de efect. Dacă,în schimb,alegi o fustă conică şi o centură discretă în talie,obţii garantat un aspect serios şi elegant,numai bun pentru birou.

Dacă optezi pentru o cămaşă cu dungi verticale,aceasta va arăta foarte bine alături de o pereche de pantaloni albi sau cu jeanşi mai închişi la culoare.

Pe de altă parte,dacă ai număr mare la sutien,ţine-te departe de dungile orizontale. Poartă variante pe diagonală sau pe verticală,dar asta dacă nu eşti foarte subţirică în siluetă. Evită topurile din materiale şi ţesături elastice!

S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Trucuri pentru machiaj rezistent la apă - nr.27 (505)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei                

12 luni - 91 lei

" "