Spune-mi ce toc porţi, să îţi spun cine eşti 

„Dă-i unei femei pantofii potriviţi şi va cuceri lumea”, spunea frumoasa Marlyn Monroe. Dincolo de mesajul în sine, pantofii sunt şi vor rămâne unul dintre cele mai elegante accesorii ale unei femei. 

O pereche de pantofi cu toc îţi poate schimba complet imaginea,indiferent de culoare sau design.

Dar te-ai gândit vreodată că forma sau mărimea tocului poate spune ce personaliatate ai?

Tocul scurt şi subţire

Pantofii cu tocscurt şi subţire sunt foarte comozi şi uşor de purtat. De obicei,aceştia sunt preferaţi de doamnele care vor să fie mereu elegante,dar care nu mai au rezistenţa fizică de a suporta oboseala picioarelor. Dacă îi alegi sau îi ai deja în dressing,s-ar putea să fii o persoană care nu vrea să iasă prea mult în evidenţă,rezervată şi care preferă lejeritatea în detrimentul eleganţei. Pantofii cu toc scurt şi subţire pot fi soluţia ideală pentru zilele pline de la birou.

Tocul stiletto

Stiletto a devenit favoritul femeilor,indiferent de vârstă. Este alegerea perfectă pentru doamnele sau domnişoarele care aleg o ţinută de zi,business sau o ţinută de seară,clasică. Tocmai versatilitatea lui şi faptul că poate fi purtat oriunde spune despre tine că eşti o persoană inventivă,elegantă şi mereu în pas cu noile tendinţe din modă.

Tocul ortopedic

Cine a spus că tocurile groase nu pot fi elegante? Mic sau mare,decorat sau simplu,tocul ortopedic este foarte uşor de purtat şi nu solicită picioarele. Este ales,de obicei,vara şi emană feminitate şi stil. Dacă obişnuieşti să îţi cumperi pantofi sau sandale cu toc ortopedic înseamnă că vrei să fii la înălţime şi ieşi mereu în evidenţă.

Tocul conic

Pantofii sau botinele cu toc conic pot fi o opţiune pentru ţinutele de zi. Îl poţi purta la jeans,dar şi la fuste şi rochii. Nu este un toc pretenţios aşa cum nici firea ta nu este una expansivă. Preferi să te simţi comod şi nu pui atât de mult accent pe ţinută.

Tocul block

Pantofii negri cu tocul block au revenit în tendinţe deoarece oferă echilibru şi siguranţă. Dacă porţi o astfel de pereche,e imposibil să cazi sau să aluneci pe asfalt. Dacă vrei să ieşi în evidenţă,alege-i pe cei în culori vii,care să îţi accentueze vizual ţinuta. Îi poţi purta la pantaloni negri,eleganţi,cu talie înaltă,la o pereche de jeans sau cu fuste ample,până la genunchi. Faptul că alegi să îi porţi spune despre tine că eşti o persoană hotărâtă şi că îţi place să ai mereu ultimul cuvânt.

Tocul arhitectural

Este destinat persoanelor care vor să epateze prin ţinutele vestimentare şi care au un stil nonconformist. Dacă vrei să experimentezi,acest tip de toc este soluţia ideală pentru tine. Îl poţi purta doar seara,cu pantaloni,însă trebuie să ştii că poate deveni extrem de incomod la doar câteva minute de la purtare.

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

7 pași pentru o piele mai tânără-nr.33(459)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 18 lei

6 luni - 35 lei       

12 luni - 69 lei