Top 6 rochii de mireasă iconice 

Dacă există un lucru pe care doamnele, căsătorite, într-o relație sau singure, iubesc să-l privească, este rochia de mireasă. Cu nunta regală care bate la ușă, mulți se întreabă cum va arăta rochia pe care o va purta Meghan Markle în cea mai importantă zi. Dar, între timp, iată care sunt cele mai iconice rochii de mireasă purtate de-a lungul timpului.


Audrey Hepburn


Actrița Audrey Hepburn a surprins mulțimea cu rochia de mireasă pe care a îmbrăcat-o la nuntă. A purtat destul de multe rochii de mireasă în filme, dar cea pe care a purtat-o la propria nuntă a fost cea mai frumoasă. Simplă, mai jos de genunchi, cu mâneci puțin bufante, iar pe cap și-a pus o coroniță din flori. A fost absolut superbă.

Prințesa Diana


Se spune că rochia de mireasă pe care a purtat-o Prințesa Diana ar trebui să intre în istorie ca fiind una dintre cele mai iconice rochii de mireasă ale tuturor timpurilor. Rochia ei era tot ce putea să viseze o fată. Era perfectă pentru basmul pe care l-a trăit.

Gwen Stefani


Știm că Gwen nu se va mulțumi cu vreo rochie de mireasă veche, dar nu ne-am așteptat ca ea să fie atât de îndrăzneață. Rochia ei de mireasă albă și cu partea de jos roz a fost combinația perfectă pentru stilul romantic și punk. Apariția ei le-a determinat pe alte mirese să fie mai îndrăznețe când își aleg rochia.

Keira Knightley


Rochia pe care a îmbrăcat-o actrița Keira Knightley nu a fost asemănătoare cu o rochie de mireasă tradițională. Nu era albă, nu era până în pământ, era unică. În schimb, Keira Knightley a îmbrăcat o rochie pe care a mai purtat-o la un eveniment din 2008.

Olivia Palermo


O altă mireasă modernă a cărei rochie de mireasă a surprins lumea este Olivia Palermo, care a ales o fustă din tulle brodat alături de un pulover din caşmir pentru nunta sa. Iar pantofii de un albastru regal, pe care i-a încălțat, au adus un plus de culoarea ținutei sale.

Kate Middleton


Nu în ultimul rând, pe această listă este rochia de mireasă purtată de Kate Middleton. Ducesa a mers pe o rochie foarte drăguță cu dantelă, care se potrivea perfect cu aspectul și personalitatea ei.


Credite foto: www.glamradar.com; www.home.bt.com.


S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Trucuri pentru machiaj rezistent la apă - nr.27 (505)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei                

12 luni - 91 lei

" "