Topul scurt, piesa vestimentară care nu trebuie să-ți lipsească din dulap 

Topurile sunt unele dintre articolele vestimentare preferate de femeile din întreaga lume. În plus, piesele au devenit o parte din colecțiile de modă. De aceea, sunt considerate must-have-ul sezonului cald și, pentru că sunt esențiale, ele trebuie să se găsească și în garderoba ta.

Prezente în toate magazinele de haine,topurile se găsesc în diferite materiale,lungimi,stiluri și modele. Cu alte cuvinte,diversitatea topurilor îți permite să-l găsești pe cel care ți se potrivește. În plus,oricine a îmbrăcat această piesă vestimentară,a observat cât este de versatilă,deoarece poate fi combinată cu mai multe haine.

Indiferent dacă îți place să te îmbraci casual sau elegant,topul poate fi inclus cu ușurință în ținuteletale. Prin alegerea celui potrivit,îl poți face parte din vestimentațiile pentru birou sau stradă și,de asemenea,pentru evenimente importante de familie. Iată cu ce alte haine poți combina topurile:

Cu fusta midi

Combinarea unui top cu o fustă midi este cea mai recentă tendință în lumea modei. Este ținuta potrivită pentru mai multe evenimente,fie el formal sau informal. Șic și confortabil,topul poate fi luat atunci când vrei să te încalți cu pantofi cu toc sau adidași. Și nu uita de accesorii. Ele sunt cele care dau un aer elegant ținutei.

Cu pantaloni culottesPantalonii culottes sunt la modă în acest sezon și există diferite modalități de a-i asorta cu alte articole vestimentare. Aceștia se potrivesc de minune cu un top scurt,deoarece au talia înaltă și sunt șic. Ținuta pe care-o formează aceste două piese este potrivită pentru birou și poate arăta,de asemenea,minunat la evenimentele ocazionale.

Citește și:Idei de ținute pentru zilele de primăvară

Cu pantaloni scurți

Îmbină o pereche de pantaloni scurți din denim sau orice alt material cu un top scurt. Pantalonii scurți se găsesc în diferite mărimi,iar acest lucru ne permite să-i alegem pe cei care ne plac și care ne vin cel mai bine pe corp. Această combinate de articole este perfectă pentru zilele de vacanță și pentru stilul casual. La această ținută ne putem încălța cu adidași sau teneși.

Citește și:Primăvara asta se poartă dantela:învață cum s-o îmbraci cu stil

Cu blugiTopurile merg foarte bine cu blugii. Nu contează dacă sunt skinny sau evazați,cu talie înaltă sau normală. Blugii se potrivesc de minune cu aceste piese și pot fi combinate în orice perioadă a anului. Alege să porți niște accesoriii îndrăznețe,contemporane,care să schimbe aspectul ținutei.

Credite foto:www.stylepresso.com;www.gommap.org

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

7 pași pentru o piele mai tânără-nr.33(459)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 18 lei

6 luni - 35 lei       

12 luni - 69 lei