Trucuri stilistice care-ți fac picioarele să pară mult mai lungi 

Știi deja că dacă te îmbraci din cap până-n picioare în negru arăți mai înaltă și mai slăbuță decât ești în realitate. Dar optarea pentru această culoare nu este singurul secret pe care poți miza când vrei să dai impresia de picioare mult mai lungi.

Optează pentru pantofi culoarea piciorului

Acordă picioarelormai multă atenție atunci când vrei să le faci să pară mai lungi decât sunt în realitate. Un pantof care se potrivește cu tonul pielii creează iluzia de picioare foarte lungi. În zilele reci,poartă dresuri culoarea picioarelor.

Citește și:Iată de ce nu trebuie să ignori durerile de picioare!

Poartă haine cu talia înaltă

Un alt truc prin care poți să faci ca picioarele să pară mai lungi decât le ai este purtând  o fustă sau o pereche de pantaloni cu talia înaltă. În partea de sus,îmbracă o cămașă sau o bluză,care se asortează cu restul ținutei.

Îmbracă-te cu o geacă scurtă

Scoate-ți în evidență talia purtând o jachetă care se termină chiar deasupra șoldurilor. Pentru că ea face ca trunchiului să pară mai scurt,în comparație,picioarele vor arăta mult mai lungi.

Optează pentru fuste și rochii lungi

Acoperă-ți picioarele butucănoase cu o rochie sau cu o fustă maxi. Nimeni nu va ști unde îți încep picioarele cu adevărat,astfel încât vei putea păcăli vizual ochiul și vei da impresia de picioare foarte lungi. Doamnele cu picioare scurte vor întâmpiana ceva probleme în găsirea acelei fuste sau rochii lungi pe măsură,dar un croitor le poate ajusta piesa vestimentară,astfel încât să li se potrivească.

Sau poartă cât mai scurt

Dacă nu vrei să porți fuste sau rochii lungi,optează pentru astfel de piese scurte,căci și ele îți pot face picioarele să arate mult mai lungi decât sunt în realitate. În cazul în vrei să mizezi pe o fustăscurtă,asociaz-o cu o bluză fără decolteu,confecționată dintr-un material vaporos.

Citește și:Iată cum să porți fusta amplă în 3 combinații șic

Alege pantaloni cu dungi

Alegerea pantalonilor potriviți te poate scoate în evidență,dacă asta îți dorești. În acest caz,potriviți sunt pantalonii cu dungi verticale. Găsește-ți o pereche cu dungi mari,groase,sau optează pentru linii subtile.

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

7 pași pentru o piele mai tânără-nr.33(459)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 18 lei

6 luni - 35 lei       

12 luni - 69 lei