Tunsoarea care a trecut testul timpului 

Considerată revelație în tunsorile feminine, bobul îi aparține stilistului francez, de origine poloneză, Antoine de Paris, care a șocat în 1909, când a realizat-o. Un secol mai târziu, tunsoarea bob a început să fie apreciată de femeile din întreaga lume, iar astăzi vedem multe persoane de sex feminin care optează pentru ea.


Motivele?

Este foarte ușor de întreținut, arată foarte cool și a fost adoptată în ultimul timp de tot mai multe vedete de la Hollywood. Dua Lipa, Selena Gomez, Margot Robbie, Diane Kruger și Chloe Moritz au spus adio șuvițelor lungi în favoarea unui bob maleabil, ideal pentru zilele de vară!


“O tunsoare de lungime medie, texturată, bobul poate fi purtat de oricine. Indiferent de tipul părului sau de fizionomia clientei. Un alt atuu? Este ușor de întreținut, de aranjat și pune foarte bine în valoare tehnicile de balayage, foarte în vogă acum,” explică Bogdan Mirică, Trainer Londa Professional. Fie că optezi pentru pentru un bon lung clasic (Lob), o variantă asimetrică, texturată sau una cu breton, bobul este cu siguranță coafura momentului!


Tunsorile bob sunt foarte versatile, iar coafarea lor nu necesită multe produse de styling, ne asigură hairstylistul Londa Professional.

“Întreținerea de zi cu zi este ușoară, dar trebuie să fii atentă la câteva detalii care fac diferența. Este important să optezi pentru un balsam de păr care hidratează podoaba capilară, care îi oferă strălucire. Astfel, bobul va fi mai ușor de pieptănat, protejat de electrizare și rupere,” ne sfătuiește Bogdan Mirică.Alte produse de styling indispensabile pentru un bob impecabil?

”Nu trebuie să dedici foarte mult timp coafatului – aspectul messy și texturat este în tendințe. Ai nevoie de o cremă leave-in, ușor modelatoare pentru un look casual și lejer. Dacă folosești instrumente de styling, ai neapărat nevoie de un produs cu protecție termică și efect hidratant. Pentru un efect glossy, mizează pe un produs special pentru strălucire,” recomandă hairstylistul Londa Professional.


Credit foto: www.tophairstyles2018.com; www.hairstylo.com

S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Trucuri pentru machiaj rezistent la apă - nr.27 (505)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei                

12 luni - 91 lei

" "