Oameni și destine

"Bunicii mi-au făcut copilăria mai frumoasă"

Bunicii mei sunt în viaţă, însă nu pot să vorbesc despre ei fără să am ochii în lacrimi. Şi asta pentru că ei ne-au crescut pe mine şi pe fratele meu, ei ne-au învăţat ce e bine şi ce este rău, ei ne-au făcut copilăria mult mai specială.

Citește tot
Află cum iubești!

Află cum iubești!

Toate avem propriile noastre idei despre dragoste. Iubirea pentru o anumită persoană ar putea face ca un cuvânt sau o imagine să facă cât o mie de cuvinte, dar sunt multe alte persoane care ne fac viața mai colorată cu iubirea lor aparte.

Citește tot
Poveste cu vedere la Mediterană

Poveste cu vedere la Mediterană

Am cunoscut-o pe Edit din întâmplare, într-un orăşel aflat la 30 de kilometri de Valencia. A ales să trăiască atât de departe de Braşovul natal de dragul unui viitor mai bun pentru băiatul ei. Când am întrebat-o ce şi-ar dori din ţară, mi-a răspuns simplu: o Grasă de Cotnari.

Citește tot
Răbdarea împlineşte vise

Răbdarea împlineşte vise

Acum şapte ani, am început să-mi doresc foarte mult o soră sau un frate şi am găsit o metodă de a-i convinge pe părinţii mei că mai e nevoie de un membru în familie: le trimiteam scrisori şi bileţele anonime. Într-un târziu, rugăminţile mele au dat roade şi într-o bună zi am ajuns la concluzia că insistenţa şi răbdarea contează mult atunci când îţi doreşti ceva.

Citește tot
7 defecte pe care merită să le cultivi

7 defecte pe care merită să le cultivi

Geloasă, gurmandă, cheltuitoare, curioasă...te gândeşti că eşti departe de a fi perfectă şi ar fi cazul să modifici ceva în caracterul tău? În loc să te învinovăţeşti de „păcatele” tale, ce-ar fi să ţi le accepţi şi chiar să ţi le cultivi? Aceste mici defecte îţi dau un anumit farmec şi te fac să fii unică în ochii celui pe care-l iubeşti. Dar care ar fi toate „păcatele” de care nu ar trebui să te deparţi pentru nimic în lume:

Citește tot
Ce cred bărbaţii despre femei

Ce cred bărbaţii despre femei

Ambiţioase, tenace, enervante când le contrazici... Bărbaţii nu obosesc niciodată când vorbesc despre femei. Dincolo de toate aceste caracterizări, prin care vor să ne facă să credem că sunt cât se poate de obiectivi, se ascunde surprinzător de multă tandreţe.

Citește tot
Minciuni subtile pe care ni le spunem ca să ne amăgim

Minciuni subtile pe care ni le spunem ca să ne amăgim

Deseori majoritatea dintre noi avem tendința de a ne amăgi cu tot felul de minciuni pe care ni le spunem și care nu fac altceva decât să ne împiedice din a face ceea ce dorim cu adevărat. Psihologii ne avertizează că zilnic tindem să facem inconștient acest lucru. 

Citește tot

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Boli care se iau de la ștrand sau piscină- nr.29(455)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 18 lei

6 luni - 35 lei   

12 luni - 69 lei