A descoperit scrisorile de dragoste ale părinților lor și a decis să le citească! La scurt timp, a regretat amarnic 

Se întâmplă adesea să descoperim lucruri interesante despre cei dragi abia atunci când ei nu mai sunt lângă noi. Auzim povești de la rude, familia sau, în cele mai fericite cazuri, descoperim mici comori pe care aceștia le lasă în urmă.

Câteva surori au avut parte însă de mai mult de atât, după ce au găsit câteva scrisori ale părinților lor. Și au decis să le citească. Însă nu erau scrisorile de dragoste la care se gândeau.  Au regretat că au făcut asta, chiar după primele rânduri. 

"După moartea mamei, am găsit mai multe scrisori pe care tata i le trimisese în anii '60, atunci când a plecat să lucreze la Londra. Toate erau legate cu o panglică. Cu lacrimi în ochi, le-am desfăcut alături de surorile mele. Singurul lucru pe care tata i l-a spus în toate aceste scrisori a fost cât de dor îi este să... facă dragoste cu ea. Se pare că tata era cam fustangiu. Nu am citit mai mult”, a povestit Morven, pe Twitter.

Postarea a primit peste 6.000 de aprecieri, dar și sute de mesaje. “Măcar acum știi că între părinții tăi a fost o dragoste nebună”, i-a scris cineva. 

Sursă: mirror.co.uk

S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

" "