Toate avem propriile noastre idei despre dragoste. Iubirea pentru o anumită persoană ar putea face ca un cuvânt sau o imagine să facă cât o mie de cuvinte, dar sunt multe alte persoane care ne fac viața mai colorată cu iubirea lor aparte.

Iată ce tipuri de iubiți există:

1. Drăgăstos

În orice situație, el te va pune pe primul loc. Însă, acest obicei poate duce la un sentiment nejustificat de stimă de sine.

2. Egoist

Iubitul egoist vrea mereu tot mai mult, atât în dormitor, cât și în toate celelalte aspecte pe care le implică relația voastră.

3. Romantic

Romanticul este mereu plin de gesturi, de aici ceea ce înseamnă că este atras de tine. Fii pregătită pentru gesturi romantice, nejustificate.

4. Grijuliu

Un iubit grijuliu este cel care va vrea să te protejeze de fiecare dată și care va face tot posibilul ca relația voastră să evolueze cât mai plăcut.

6. Pasional

Iubitul pasional te vrea mereu alături de el, surprinzându-te de fiecare dată când vă vedeți. Natura lui pasională este spontană și plăcută în același timp.

7. Posesiv

Acest tip de iubit la exterior poate părea foarte grijuliu și protector, dar va exista întotdeauna un sentiment de control și manipulare din partea lui.

8. Orservator

Acest tip de iubit adoră să observe toate defectele tale, dar alege să le treacă cu vederea în favoarea lucrurilor pozitive pe care le faci.

9. Necredincios

Iubitul necredincios îți sucește mințile și te face să ai încrederea oarbă în el, trecând astfel peste infidelitățile lui.

10. Actor

Acest tip de iubit își va juca întotdeauna cartea din mânecă. El crede că astfel se protejează de diferitele suferințe care ar putea apărea în viitorul apropiat.

11. Dramatic

Acest tip de iubit este greu de înțeles și el este întotdeauna în căutare de ceartă și probleme, ducând astfel la drame fără sens.

12. Loial

Iubitul loial este persoana care alege să stea cu partenera, chiar și atunci când ar trebui să iasă cu prietenii sau să meargă acasă la părinți.

13. Materialist

Acest tip de iubit este concentrat mai mult pe averea ta, pe bunuri și popularitate, decât pe esența de romantism.S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Remedii pentru picioare umflate-nr.25(503)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei                

12 luni - 91 lei

" "