Ce mănâncă bărbatul care la 50 de ani arată de 20 

Chuando Tan este un fotograf din Singapore care a atras atenția înregii lumi nu doar cu fotografiile pe care le face altora, ci și cu cele în care apare el. Ce este atât de interesant la el? Deși pare incredibil, bărbatul s-a născut în 1967, adică are 51 de ani, dar arată de 20. Care este secretul său?  

Chuando a lucrat ca model în 1980 și a reușit să pătrune și în lumea muzicii, în anii 90, însă cariera muzicală nu a durat mult. A ales un alt drum: fotografia. Iar celebritatea sa a venit odată cu folosirea Instagramului. "Mi-am făcut cont de Instagram la sfatul prietenilor mei pentru a fi mai aproape de clienți. Am postat câteva fotografii cu mine", a declarat acesta, iar utilizatorii au observat imediat că arată ca la 20 de ani. Nimic nu îi trădează adevărata vârstă.

În timp ce mulți sunt de părere că genele sunt responsabile pentru aspectul său, alții cred că secretul stă în locul în care trăiește, pentru că Singapore oferă aer curat, medicamente bune și produse de înaltă calitate. Pentru a pune capăt speculațiilor, fotograful a dezvăluit cum își petrece ziua.  

Tan este de părere că ești ceea ce mănânci și că felul în care arăți se datorează în proporție de 70% alimentației, iar restul de 30% sportului. De aceea consumă 6 ouă fierte la micul dejun, însă doar două gălbenușuri, pentru că sunt bogate în colesterol, alături de un pahar cu lapte. Câteodată adaugă avocado sau fructe de pădure. Este un mod ideal de a începe ziua.  


În afară de ouă, din alimentație nu îi lipsesc orezul, legumele la grătar și supa de pește. Fotograful admite că are și o slăbiciune, înghețata, dar pe care o consumă doar în prima parte a zilei. Evită cafeaua, dar bea ceai și multă apă. Nu fumează, nu consumă alcool și mănâncă mereu salată la cină. 

Mai mult decât atât, Tan se antrenează de 3-4 ori pe săptămână, însă nu mai mult de 30 de minute. Și încearcă să înoate în fiecare seară, timp de o oră.  

Poți face doar ceea ce îți place? Tan asta vrea: "Am încercat mai multe job-uri, însă m-am oprit la ceea ce îmi place. Iubesc oamenii, comunicarea și fotografiile. Dacă faci ce nu îți place, te vei simți rău, iar sănătatea ta va avea de suferit".

Să fie acesta secretul tinereții?  

Sursă: brightside.me

S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

" "