Dovada că dragostea nu are vârstă! Povestea care îți va aduce lacrimi în ochi 

Are 90 de ani, însă nici vârsta, nici boala nu-l împiedică să facă gesturi emoționante pentru femeia care i-a stat alături o viață întreagă. Povestea străbunicului din statul american Michigan ne arată că dragostea adevărată nu moare niciodată. 

Bărbatul, Don West, a mers însoțit de un chitarist la patul soției lui, care se află într-un azil din Charlotte. Și nu oricum, ci îmbrăcat în Moș Crăciun. 

El a vrut cu tot dinadinsul ca partenera lui de șase decenii să poată celebra într-un fel sărbătorile de iarnă, deși este imobilizată la pat și este hrănită cu ajutorul unui tub. 

„Știu că urmează sfârșitul. Sunt conștient. Și sunt pregătit pentru asta, pentru că finalul nu este atât de rău. În fiecare zi îi spun că o iubesc, iar ea știe că îi vorbesc și îmi răspunde. Comunicăm cu mâinile și ochii”, a spus Don West.


Femeia se află într-un azil încă de anul trecut, după ce a suferit un atac cerebral. Deși au petrecut împreună șase decenii, bărbatul vorbește cu multă dragoste de ea. 

„M-am îndrăgostit pe loc. Și nu mi-a trecut de atunci. Încă dansez cu ea. Ea stă întinsă pe pat, iar eu îi spun: «Jackie, acum tu și cu mine vom pretinde că dansăm». Și îmi pun mâinile în jurul ei, iar ea îmi pune mâinile pe piept. Am avut o viață grozavă”, a mai spus bărbatul în vârstă de 90 de ani.


Sursă: ctvnews.ca

S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

" "