"Eu nu m-aș căsători cu el. Tu?". Mesajul primit de o mireasă în seara dinaintea nunții i-a schimbat viața complet 

Îmbracată în rochia albă de mireasă și cu zeci de prieteni alături, Casey tremura în fața altarului, însă nu de emoții pentru că urma să se căsătorească, ci pentru ca această zi însemna sfârșitul unei relații de 6 ani. Nuntașii urmau să fie martorii unui moment neașteptat. 

Casey a crezut că iubitul ei, Alex, este cel ales, însă în noaptea dinaintea nunții a primit un mesaj care i-a schimbat viața complet. Înconjurată de prietene, femeia a fost bombardată cu o serie de mesaje de la un număr necunoscut. Unul dintre ele conținea următorul mesaj: "Eu nu m-aș căsători cu el. Tu?". 

Celelalte mesaje conțineau conversații dintre Alex și o altă femeie, dar și câteva selfie-uri. Cele mai recente erau făcute cu doar câteva zile înainte de nuntă. 

Prietenele au sfătuit-o să-l sune pe Alex și să anuleze nunta, însă Casey era prea șocată ca să ia o decizie. "Cum puteam eu să anulez nunta când toată lumea era deja acolo și totul era plătit?" A doua zi s-a hotărât: nunta va lua loc, însă cu câteva modificări.  

"În timp ce pășeam spre altar, rochia visurilor mele devenise doar o haină. Alex mi-a văzut fața și și-a dat seama că nu așa arată o femeie în cea mai fericită zi din viața ei, însă habar nu avea ce urmează", a povestit ea.  

"Astăzi nu va avea loc nicio nuntă", a anunțat Casey. "Se pare că Alex nu este cine credeam eu".

Apoi și-a scos telefonul și a început să citească:  

"Corpul tău este incredibil. Și știi cum să-l folosești. Mi-aș dori ca și iubita mea să facă asta." 

"Mi-e dor de tine. Nu am mai avut o astfel de legătură cu nimeni până acum".

A lex a urmărit totul șocat, apoi a ieșit din biserică, timp în care mireasa a continuat: "Vă iubesc și mă bucur că sunteți toți aici. Astăzi nu va avea loc o nuntă, ci o celebrare a sincerității".


Sursă: boredpanda.com

S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

" "