Irina Muntean: «Iubirea vine când nu te aştepţi» 

Nu mi-aş fi imaginat niciodată că un mesaj trimis pe internet poate fi un pas decisiv în viaţa mea.

În anul 2005, eram la facultate la Bucureşti, mă angajasem ca asistent manager şi aveam o relaţie de trei ani, care nu mă împlinea sufleteşte. Una dintre colege m-a sfătuit să-mi fac cont pe un site de socializare.

Aşa m-am decis să-i trimit un mesaj unui bărbat din Braşov, pe nume Ciprian, în vârstă de 29 de ani. Am început să vorbim la telefon în fiecare seară şi am descoperit în el un om sincer, calm, inteligent. Deşi relaţia mea „oficială“ continua, mi-am dat seama că încep să mă îndrăgostesc de vocea lui şi că-mi doresc să ne vedem. Când am ajuns faţă-n faţă, însă, lucrurile au fost diferite.

Fiul ei, Andrei

După o primă întâlnire „eşuată“, mi-a povestit că-i place o colegă de serviciu şi am devenit foarte geloasă, aşa că am decis să-i fac o vizită la Braşov. A fost o idee bună, pentru că atunci m-am convins că mă iubeşte. Am rămas împreună, iar eu m-am despărţit de celălalt bărbat.

Abia aşteptam fiecare final de săptămână, să ne întâlnim. De Revelion, în anul 2006, mi-a dăruit inelul de logodnă. Imediat după, mi-am dat licenţa  și m-am mutat la Braşov. Un an mai târziu ne-am cununat. Azi, mă consider o femeie împlinită, mai ales după naşterea fiului nostru, Andrei, şi mă bucur pentru fiecare clipă petrecută împreună, deoarece ştiu că iubirea noastră este o minune.

S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Trucuri pentru machiaj rezistent la apă - nr.27 (505)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei                

12 luni - 91 lei

" "