Nume de femei predestinate succesului. Al tău e pe listă? 

Nu poți avea control asupra personalității fetiței tale și nici nu poți alege cu cine va semăna, însă îi poți alege numele, care, după unele păreri este mult mai important decat am crede. Iată o listă de nume predestinate succesului. 

Alexandra – provine din limba greacă și înseamnă "a proteja, a apară". Cele care poartă acest nume sunt femei puternice, care știu întotdeauna ce vor și fac tot ceea ce le stă în putință pentru a obține acest lucru.

Sunt femei frumoase, inteligente și înțelegătoare, care reușesc să se facă plăcute atunci când socializează. 

Ana – provine din limba ebraică și înseamnă "a binevoi". Femeie răbdătoare și perfecționistă este mereu atentă la detalii și nu scapă nimic din vedere.

Cei care interacționează cu ea sunt atrași de entuziasmul de care da dovadă. Iubitul ei este unul dintre cei mai norocoși bărbați, deoarece femeia cu acest nume este foarte pasională. 

Andreea - originar din limba greacă și semnifică "curaj". Ai un al șaselea simt foarte bine dezvoltat ceea ce te face să te bazezi mai mereu pe intuiție și să reușeșți să faci tot ceea ce ti-ai propus.

Timidă de fel, dai impresia că nu ești foarte interesată de discuțîi, însă reușeșți să uimești de fiecare dată prin farmecul și detașarea ta. 

Carmen - în limba ebraică înseamnă "grădina". Ești o fire pragmatică și sensibilă reușind să îmbini sensibilitatea cu raționalitatea de cele mai multe ori.

Având o personalitate puternică, ai capacitatea de a stabili scopuri dintre cele mai dificile reușind întotdeauna să le îndeplinești. 

Cristina- provine din limba latină unde semnifică "urmașul lui Iisus". O persoană pacifistă și încăpățânată de cele mai multe ori.

Se poate spune că ești iubita ideală și o gospodină desăvârșită. Inteligență ta ascuțită îi cucerește pe cei din jur, iar zâmbetul tău este că o gură de aer proaspăt pentru cine îl întâlnește. 

Elena – înseamnă "rază de soare" în limba greacă. Te pricepi foarte bine la medierea conflictelor și asta datorită faptului că nu îți plac certurile.

Comunici foarte ușor cu cei din jur și reușeșți întotdeauna să îi înțelegi. Nu îți plac foarte mult ieșirile în oraș, fiind o fire familista ce preferă să își petreacă serile romantice alături de iubitul ei chiar în intimitatea propriului cămin. 

Iulia – descendentul zeului Jupiter ne aduce un succes nebun.

Ești o fire visătoare, dar foarte pragmatică în același timp. Îți place să te gândești la lucruri frumoase și să visezi la o viață că în povești, însă știi să te oprești atunci când este cazul și să revii cu picioarele pe pământ. Ești mereu îndrăgostită și ai o capacitate extraordinară de a iubi.


Sursă: kudika.ro

S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

" "