O tânără a crezut că a făcut dragoste cu iubitul ei, însă dimineața a avut un șoc: "A fost o imagine înfricoșătoare” 

O studentă de 20 de ani din SUA a împărtășit lumii experiența traumatizantă prin care a trecut în urmă cu un an, după ce tânărul care a violat-o pretinzând că  este iubitul ei a fost achitat de instanță.

Tânăra a povestit că a adormit în patul din camera de cămin a iubitului ei într-o seară. S-a trezit atunci când a fost luată în brațe, crezând că în acest timp este tot iubitul ei. 

De fapt, lângă ea se pusese Ward. După un mic preludiu, a povestit tânăra, cei doi au întreținut relații sexuale. În tot acest timp, fata nu i-a văzut fața bărbatului.

Adevărul a ieșit la iveală cânt tânăra s-a ridicat din pat și i-a văzut fața: „Îmi amintesc că rânjea la mine. A fost o imagine înfricoșătoare”.

Citește și: Boala care ține la distanță dorința de sex

Tot în acea seară, tânăra i-a trimis un mesaj prietenei ei: „Mă simt violată. Simt că este greșit (n.r. ce s-a întâmplat). Însă nu știu dacă este și ilegal”. 

În luna februarie, Abigail l-a acționat în judecată pe Donald, dar după doar două zile de testimoniale și câteva ore de deliberare, bărbatul a fost achitat pentru faptele sale.

Nu este prima oara când se întâmplă ca un caz de genul acesta să fie achitat. Potrivit legilor cu privire la viol, ce a făcut bărbatul nu poate fi considerat viol, deși chiar el a recunoscut în fața autorităților că singurul motiv pentru care Abigail a întreținut relații sexuale cu el a fost pentru că a reușit să o păcălească. 


Sursă: buzzfeed

S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

" "