O croitoreasă a ridicat sala în picioare la "Românii au Talent" și a primit Golden Buzz. "Ești fenomen" 

Prime ediție a sezonului 9 "Românii au talent", difuzat de ProTv, a adus și primul Golden Buzz. O croitoreasă de 38 de ani din București a ridicat sala în picioare și i-a cucerit pe jurați. 

Ana Maria Pantaze i-a lăsat pe jurați fără replică atunci când a început să cânte o piesă a cântăreței Etta James, cu vocea artistei Janis Joplin. 

A intrat timidă pe scenă și neîncrezătoare, însă de îndată ce a început să cânte, Ana Maria s-a transformat total. Cei patru jurați au amuțit în fața talentului ei. 

Mihai Petre a fost atât de impresionat de calitățile vocale ale croitoresei, încât i-a oferit Golden Buzz. Așadar, ea va ajunge direct în semifinale.

"Ești fenomen!”, a spus Andra. 

“Tu ești esența acestui show. (…). Eu am lipsit ceva vreme, dar mereu am crezut că show-ul ăsta este despre oameni ca tine, care vin cu emoție sinceră și ne lovesc de ne ia naiba – croitoreasa care a venit și m-a dat pe spate cu vocea ei”, i-a spus Mihai Petre după ce i-a dat Golden Buzz-ul croitoresei.

Ana Maria Pantaze trăiește din salariul modest de croitoreasă pe care îl primește de la patronii săi. De câțiva ani buni însă, ea și-a dezvoltat pasiunea pentru muzică și a început să cânte, fredonînd în baie, și, ulterior, la karaoke cu prietenii.

Nici ei nu i-a venit să creadă de succesul pe care l-a avut la "Românii au Talent". 

“Nu mă așteptam, sincer, să iau niciun Golden Buzz, mă așteptam să nu iasă deloc bine, dar a ieșit bine, am avut oameni care m-au susținut și care m-au împins un pic de la spate să am încredere în mine. Nu mă așteptam ca Mihai Petre să îmi dea un Golden Buzz, a fost super, emoțiile au fost mari și sunt și acum”, a declarat Ana Maria Pantaze.S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

" "