Panorama

Orașe din Rusia

Orașe din Rusia

Născută în Basarabia, am fost familiarizată de mică cu istoria și cultura Rusiei. Știam de la tata că, indiferent de zona în care călătorești, poți admira capodopere ale artei rusești, atât prin muzee, cât și prin impresionantele lăcașuri de cult.

Citește tot
Cele mai frumoase gări din lume

Cele mai frumoase gări din lume

Au, dintotdeauna, un aer romantic, atemporal. Loc de întâlnire, de plecare către noi orizonturi, de regăsire, gările sunt fundalul a nenumărate povești și istorii. Dacă le traversezi în fugă, cu valiza în mână, riști să pierzi detaliile care le plasează printre marile opere de artă ale lumii. 

Citește tot
Călătorie în Țara Moților

Călătorie în Țara Moților

Câteva zile de vacanță nu sunt de ajuns pentru a descoperi fascinantele peisaje ascunse în inima Munților Apuseni. Cascade învolburate, peșteri spectaculoase, trasee montane pitorești te îndeamnă te bucuri de fiecare clipă petrecută în Țara Moților. 

Citește tot

SpiritualitateVezi mai multe

Cum devii o persoană de încredere

Cum devii o persoană de încredere

Când vine vorba de stabilirea unei legături cu cineva, încrederea este foarte importantă. Dar câștigarea încrederii cuiva poate fi o sarcină mai ușoară sau mai dificilă. Nu este ușor să ai încredere în cineva, deoarece necesită investiții emoționale și timp.

Citește tot
4 ritualuri care te pregătesc pentru solstiţiul de vară

4 ritualuri care te pregătesc pentru solstiţiul de vară

Prima zi oficială de vară este marcată de 21 iunie, fiind şi cea mai lungă zi din an. Energia solstiţiului de vară este considerată a fi o energie a pasiunii, vitalităţii, creativităţii şi belşugului. De-a lungul timpului, au existat numeroase ritualuri pe care oamenii ţineau să le îndeplinească în această zi specială, iar unele dintre ele s-au păstrat chiar şi în prezent. Află câteva dintre acestea!

Citește tot
Prietenii adevărați, un suport pentru noi

Prietenii adevărați, un suport pentru noi

Deși astăzi este greu să menții o relație de prietenie cu cineva, una adevărată, speranța există atâta timp cât cei din jur ne arată că acest lucru încă este posibil. Dezamăgirile sunt prezente în viața noastră, dar asta nu înseamnă că prietenii pe care-i avem nu merită toate aprecierea și stima noastră. Iată care sunt caracteristicile care-i diferențiază pe prietenii adevărați de cei care sunt numai pe interes:

Citește tot
Inspiră-te din secretele oamenilor calmi

Inspiră-te din secretele oamenilor calmi

Momentele tensionate sunt prezente în fiecare zi, însă nu toată lumea reușește să le trateze cu calm. A rămâne calm este o trăsătură pe care foarte puțini oameni o au, dar pe care și-o doresc foarte mulți. Pentru că este deja știut faptul că o persoană calmă trece cu bine peste orice problemă, iată câteva secrete pe care poți să le aplici în viața de zi cu zi.

Citește tot

CuriozitățiVezi mai multe

Ce cafea preferi?

Ce cafea preferi?

La ibric, la filtru sau la espressor, cafeaua cu aroma ei profundă și bogată ne binedispune diminețile, iar cofeina, alcaloidul din conținutul ei, ne dă energie. În lume există zeci de soiuri de cafea, dintre care două sunt cultivate pe scară largă: Arabica și  Robusta.

Citește tot
Misterele Universului rămase nerezolvate

Misterele Universului rămase nerezolvate

Universul, locul cel mai explorat de oamenii de știință încă din cele mai vechi timpuri, este și astăzi un subiect care atrage un număr mare de admiratori. Universul ascunde multe secrete, unele au fost descifrate, alte au rămas un mister. Dar cercetătorii continuă să exploreze, iar unele dintre întrebările care au rămas fără răspuns sunt:

Citește tot
Jos pălăria!

Jos pălăria!

Purtate inițial ca protecție împotriva soarelui și intemperiilor, pălăriile au devenit rapid un semn distinctiv al diverselor categorii profesionale și un indicator prețios al statutului social. În zilele noastre, continuă să dea informații prețioase despre personalitatea purtătorului.

Citește tot

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Remedii pentru picioare umflate-nr.25(503)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei                

12 luni - 91 lei

" "