Ai vise erotice? Iată ce semnificaţii au! 

De câte ori nu ți s-a întâmplat să te trezești zăpăcit după o noapte de vise erotice? Specialiștii spun că ceea ce se întâmplă în timpul somnului poate să ne dea informații despre nevoile și aspirațiile din cotidian. Așa că ce-ai zice de un mic ghid al viselor erotice?

Necunoscutul din vis,semn că ești neîmplinit

Fără doar și poate,visele erotice sunt un excelent amplificator al dorinţelor şi al plăcerilor intime. Dacă,spre exemplu,visezi că faci dragoste cu un necunoscut,atunci ai anumite nevoi şi dorinţe,nu neapărat cu tentă sexuală,pe care nu eşti pregătit să le expui în realitate. Fie ești prea încărcat de griji și nu știi cum să scapi de ele,fie că vrei să iei atitudine față de o anumită problemă și nu reușești,în somn primești semnale clare că ar trebui să faci ceva în privința dorințelor neîmplinite. Iar în dormitor n-ar strica să-ți folosești mai mult imaginația.

Intimitatea din public arată sinceritate

Chiar şi cele mai furtunoase vise erotice pot ascunde mesaje complet nevinovate despre lucrurile care te frământă. Visezi că faci dragoste în public? Atunci ești o persoană sinceră,dar că ai probleme de comunicare. De asemenea,scenele intime cu o celebritate denotă faptul că vrei să fii popular și că duci lipsă de apreciere la locul de muncă.

Nesiguranța apare în visele cu parteneri de același sex

Printre cele mai bulversate vise ale persoanelor heterosexuale sunt cele în care se visează în scene intime cu o persoană de același sex. În cazul în care te găsești în această categorie,nu-ți face griji! Nu înseamnă că ai tendințe homosexuale. Specialiștii spun că în acest caz ești nesigur în relațiile cu sexul opus. La fel de interesante sunt visele în care apari alături de mai mulți parteneri. Ele îți arată faptul că îți reprimi prea multe dorințe și că ar trebui să le lași să iasă la iveală.

Te visezi în momente intime cu șeful? Înseamnă că-l prețuiești!

Violul arată dorința inconștientă de a fi dominat,încălcarea intimității,repulsie față de sexul opus,disfuncții sexuale sau nesiguranță. La fel de interesant este că visele în care răscolești așternuturile cu șeful tău sau cu colegii de serviciu arată că admiri calitățile acestora și că vrei să le calci pe urme.

Îţi poţi reinventa viaţa de cuplu

În privinţa viselor cu tentă sexuală nu există etichetări de genul „bun” sau „rău”. Dacă în viaţa reală nu s-au întâmplat lucrurile pe care le visezi şi acestea îţi sunt pe plac,atunci le poţi pune în practică prin intermediul jocului erotic.

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite


Ultima ediție
Click! pentru femei

Alimente care grăbesc îmbătrânirea-nr.46(472)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei  

12 luni - 91 lei