Așa le anulezi puterile vampirilor energetici! 

Un vampir de energie, sau vampirul psihic, literalmente se hrănește din energiile celor din jurul lor, în scopul de a supraviețui. Cu siguranță că și tu ai întâlnit o astfel de persoană, care, după ce a plecat de lângă tine ți-ai dat seama că nu mai ești așa energică cum erai în urmă cu 5 minute.

Acești oameni acționează astfel,deoarece nu știu să-și creeze propria energie. Un vampir de energie reprezintă pe cineva care se simte vulnerabil și pierdut,și nu este capabil să supraviețuiască pe cont propriu. De asemenea,el nu se simte suficient de motivat pentru a-și spori propria vibrație,astfel încât atrage energiile celor din jurul lor,în scopul de a stimula frecvența acestora. Uneori,un vampir de energie își poate ascunde foarte bine motivele,dar,în general,ele ies în evidență.

Acum îți poți da seama de ce oamenii fericiți atrag astfel de persoane? Cu siguranță și tu ai întâlnit sau vei întâlni un vampir de energie în carne și oase. Dar iată cum te poți feri de el și cum poți bloca energia pe care o emană aceștia:

Practică meditație în fiecare zi

Cel mai bun mod prin care te poți proteja de emoțiilemanipulatoare este practicând meditația. Atunci când meditezi,atragi asupra ta toată energia pozitivă din univers. În acest fel,vampirii de energie nu se pot atinge de vibrația ta,deoarece devii mai tolerantă cu nivelul de energie,care este variat.

Meditația schimbă literalmente funcția creierului și-ți permite să te lupți cu realitatea mult mai ușor.

Zâmbește la toată lumea

S-ar putea crede că e ceva nefiresc,dar atunci când împarți un zâmbet cu o altă persoană,distribui în mod automat o vibrație pozitivă cu ei. Acest lucru va ține la distanță vampirul de energie,deoarece nu se va aștepta ca cineva să-i răspundă în acest fel. Vampirii de energie în mod normal,se simt amenințați în prezența celor care poartă o vibrație înaltă,fie din gelozie sau din emoții negative.

Așadar,pentru a combate vibrația emisă de acele persoane,pur și simplu zâmbește-le. Astfel vor ști că nu le judeci pentru comportamentul lor. Poate zâmbetul tău le ajută să privească în direcția bună.

Nu intra în discuție cu ei

Pe de altă parte,dacă vrei să-i ajuți și să-ți împărtășești energia pozitivă,dar ei nu răspund atenției acordate,atunci trebuie să încetezi să vorbești cu ei. Unii vampiri de energie nu-și dau seama de acțiunile lor,dar cei care o fac,vor face orice pentru a te stoarce de putere. Atunci când acest lucru se întâmplă,îndepărtează-te cât de repede poți,deoarece nu au intenții pozitive cu tine.

Repetă în gând afirmații pozitive când sunt în jurul tău

Afirmațiile precum ”eu deţin controlul,nu dau energia mea nimănui” sau ”nimeni în afară de mine nu mă poate dărăma”,chiar pot ajuta atunci când în jur se află vampirii de energie.

Menține aura curată

Atunci când ai avut de-a face cu un vampir de energie,nu uita să te încarci cu energie și s-o cureți pe cea care a rămas. Cum să faci asta? Ei bine,pentru început,meditează și cere energie nouă de la univers. Apoi,aprinde niște bețișoare parfumate cu care să purifici aerul și să elimini energiile negative din încăperea în care te afli.

De asemenea,trebuie să purifici corpul. Stai la soare,mănâncă sănătos,fă baie cu sare de Epsom,și cel mai important,ai încredere în tine în fiecare zi.

Sursă:https://www.powerofpositivity.com

Credit foto:www.caplimpede.ro

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Soluții eficiente ca să te încălzești rapid-nr.3(481)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei         

12 luni - 91 lei

" "