Ce înseamnă când visezi bijuterii 

Tot ce vezi, în general, poate fi un semn a ceva ce va apărea în viața ta. Poate avea o semnificație chiar și ceea ce visezi. De exemplu, dacă în vis vezi un șarpe înseamnă că te vei confrunta cu probleme. În același fel, bijuteriile au propria lor semnificație.


Iată ce înseamnă când visezi bijuterii!

Poate fi un semn al cheltuielilor neprevăzute

Visarea unor bijuterii poate înseamna apariția unor cheltuieli neprevăzute. Poate fi o nuntă în familie sau o mini-vacanță. Se crede că aceste cheltuieli extra sunt pentru evenimente fericite, pozitive.

Oferi cadou o bijuterie

Dacă ai visat că ai oferit cadou o bijuterie, înseamnă că vei primi în curând niște bani. Ei pot veni în urma finalizării unui proiect la locul de muncă sau orice altă mărire ori recompensă.

Vezi pe cineva care poartă o bijuterie

Acest tip de vis anunță o veste rea, fiind considerat nefericit. Se poate ca un apropiat de-al tău să își piardă locul de muncă sau să divorțeze. În concluzie, el vrea să îți transmită că cineva din jurul tău va suferi.

Bijuteria este purtată de o femeie căsătorită

Acesta este un vis cu o semnificație fericită!Dacă visezi o femeie căsătorită care poartă un colier înseamnă că o persoană din familia ta se va căsători în curând. În plus, mai poate spune că familia se va mări.

Alte semnificații

Bijuteria în vis are foarte multe semnificații și în alte zone ale vieții. Ea mai poate reprezenta clasă și egalitate. Mai poate spune că ajută o persoană să își păstreze locul în societate.

Credit foto: www.boldsky.com


S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Trucuri pentru machiaj rezistent la apă - nr.27 (505)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei                

12 luni - 91 lei

" "