Ce semnifică visele despre anotimpuri 

O zi ploioasă, de toamnă sau o furtună de zăpadă. Ori un camp cu flori de vară nemuritoare. Cu siguranță ai avut vise specific unui anumit anotimp. Iată semnificația acestora.

Primăvara aduce schimbări

Dacă ţi se întâmplă ca în visul tău să fie primăvară,este semn că în cel mai scurt timp îţi vei schimba serviciul. Va urma o perioadă plină de optimism,iar tu vei fi tolerantă.

Dacă în vis apare un vânt uşor de primăvară,înseamnă trădare,în timp ce ceaţa prevede că vei avea succes în tot ceea ce ţi-ai propus. Florile de primăvară apărute în vis pot semnifica aventuri erotice.

Vara coincide cu perioadele stresante

Dacă te viseziîntr-o zi de vară înseamnă că-ţi doreşti să-ţi reuşească totul ca la carte. Dacă visezi o ploaie de vară cu grindină înseamnă că vei pierde ceva. Dacă în vis îți apare curcubeul,este semn de speranţă şi succes.

Un astfel de vis apare și când traversezi o perioadă grea,stresantă. Totodată,mai poate însemna un câştig financiar,cât şi indiferenţa ta faţă de probleme. Nu numai ale tale,ci şi ale altora.


Mai citește și:

Ce visezi în funcție de sex

Lucruri pe care nu le știai despre vise


Toamna aduce certuri

O zi mohorâtă de toamnă înseamnă că vei avea parte de supărări de natură familială (certuri cu partnereul,neînţelegeri cu copiii).

Totodată,mai poate însemna şi că vei primi o veste bună. Toamna în vis îţi mai poate prezice că este timpul să culegi beneficiile unor proiecte la care ai lucrat din greu. Dacă o femeie nemăritată visează o zi tomnatică,are toate şansele să-şi găsească ursitul.

Iarna înseamnă speranță

În tradiţia arabă,visul unei zile de iarnăînseamnă speranţă,în timp ce în tradiţie europeană semnifică nişte zile apatice. Dacă simţi o senzaţie de ger,poate prezice o despărţire. Dacă îţi apare ninsoare,vei primi o sumă consistentă de bani sau un cadou.

Cum zăpada este simbolul dorinţelor,dacă visezi troiene înseamnă că se vor realiza curând,iar dacă în visul tău apare o furtună de zăpadă,vei face o nouă cucerire sau,dacă eşti într-o relaţie,partenerul va fi tandru şi iubitor. Zilele de iarnă mai pot semnifica o sănătate precară,depresie,lipsă de noroc.

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

7 pași pentru o piele mai tânără-nr.33(459)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 18 lei

6 luni - 35 lei       

12 luni - 69 lei