Cele mai comune vise și semnificația lor 

Ceea ce visezi îți poate da indicii despre viitor. Unele vise pot fi stranii și caudate, însă multe dintre ele se regăsesc la multe persoane. Iată ce semnifică acestea.

Obiecte pierdute

Fie că e vorba de telefon,de mașină sau de faptul că nu reușești să te întâlnești cu unele persoane dragi,sunt printre visele care apar cel mai des.

Sunt o modalitate de a-ți arăta că trebuie să faci anumite schimbări în viață și că trebuie să acorzi mai multă atenție anumitor persoane din viața ta.

Bani

Dacă visezi că primești bani,înseamnă că te afli într-un moment al vieții tale în care îți dorești să faci o schimbare,când anumite lucruri devin foarte clare pentru tine.

Totodată,dacă visezi că ai pierdut o sumă de bani,înseamnă că vei avea un succes pe plan profesional. Și dacă te afli într-un magazin și chletui mulți bani,este semn de prosperitate.

Te reîntorci la școală

Acest vis spune că te temi de ceva,mai ales dacă visezi că ai picat un test. Poate însemna că treci printr-o perioadă mai tristă a vieții tale sau că simți nevoia să petreci un timp singură,ca să te regăsești. Dacă te viseziîn bancă,înseamnă că problemele prin care ai trecut se vor rezolva.

Partenerul este bolnav

Un vis des întâlnit este cel în care cineva drag este bolnav sau moare. Poate arăta teama de a nu pierde persoana respectivă din viața ta. Dacă visezi că a murit cineva,se spune că este semn,bun,că acea persoană este sănătoasă,dar mai poate semnifica și faptul că ție destinul ți-a pregătit un eveniment fericit,curând.


Mai citește și:

Află ce-ți dezvăluie visele de vară

Află din vise viitorul cuplului vostru


Ești urmărit

Poate arăta faptul că treci printr-operioadă grea și simți că nu mai faci față responasabilităților,fie că e vorba de families au de serviciu. Este un vis pe care,de obicei,îl au persoanele care trec printr-o perioadă de stres.

Dinți

Înseamnă stabilitate și maturitate,dacă visezi dinți albi,frumoși. Dacă visezi că ți-a căzut un dinte,poate să indice o problemă de sănătate. Acest vis Mai poate arăta o despărțire.

Visezi că zbori

Este semn că te așteaptă o schimbare în bine,o căsătorie sau un job mai bun. Mai poate arăta că persoana respectivă dorește să iasă din rutină,să facă ceva nou. Indică și o perioadă bună din punct de vedere financiar,dacă visezi că zborul este lin. Dacă întâlnești obstacole,cum ar fi de exemplu un zbor cu avionul afectat de turbulențe,poate însemna un dușman.

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Soluții eficiente ca să te încălzești rapid-nr.3(481)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei         

12 luni - 91 lei

" "