Citește-i fidelitatea în palmă 

Ești curioasă să vezi ce spun semnele din palmă despre iubitul tău? Iată cum să le interpretezi ca să afli dacă îți este loial și veți avea o relație de durată!

Unele semne din palmalui îți spun foarte multe despre viața lui amoroasă în general. Urmărește linia sau liniile aflate sub degetul mic,în zona cu o ridicătură numită Muntele Mercur. Linia căsătoriei sau a sexualității este de regulă scurtă și pornește dinspre exteriorul spre interiorul palmei. Ea indică loialitatea partenerului. Un bărbat care trădează are deasupra acestei linii una mult mai scurtă,paralelă și mai bine conturată. O linie asemănătoare aflată sub linia căsătoriei este semn că el va fi infidel în timpul căsătoriei.

Semnele unei căsnicii de durată

O linie a căsătoriei care coboară spre linia inimii în zona Muntelui Mercur arată că partenerul tău se va căsători devreme. Dacă are tendința de a se ridica,îndepărtându-se de linia inimii,va trebui să mai aștepți până se va învoi să înceapă o căsnicie. De altfel,o linie a căsătoriei care atinge linia inimii este semnul unui divorț. În caz că se vede o linie fină care se desprinde din linia căsătoriei și se intersectează cu cea a inimii,atunci poate fi vorba despre viitoare probleme în căsnicie. Mai multe linii ale căsătoriei reprezintă căsătorii separate,iar linia cea mai lungă și mai bine conturată indică o căsnicie de durată. Tot o căsătorie reușită este indicată și de o cruce pe Muntele Jupiter aflat sub degetul arătător.

Dacă obsevi la el o linie a sexualității prelungă și subțire,atunci e cazul să te aștepți să-ți fie infidel. Mai mult,o line a căsătoriei întreruptă denotă o îndepărtare de soție pentru o perioadă anumită de timp.

Ce semnifică ridicăturile din palmă

Muntele Saturn (protuberanța de sub degetul mijlociu) proeminent indică un oarecare dezinteres pentru căsătorie și o tendință mai mare spre aventuri amoroase. Este valabil și în cazul în care Muntele Lunii este mai bine conturat. Este vorba despre cel aflat la baza palmei,spre exterior. De asemenea,Muntele Venus (aflat sub degetul mare) mai dezvoltat arată că iubitul tău este pasional,dar și că va căuta mai degrabă plăcerea în căsnicie,fiind mai puțin interest să-și asume responsabilități.

Știai că…

…dacă Muntele Mercur iese în evidență este semn că persoana se va căsători devreme?

Inelar mai lung,semn al infidelității

Indicii despre loialitatea lui ai și la nivelul degetelor. Conform unui studiu realizat de cercetătorii de la Universitățile Oxford și Northumbria din Marea Britanie,citat de Mediafax,raportul dintre inelar și arătător arată înclinația unei persoane spre infidelitate. Cu cât distanța dintre degete este mai mare,cu atât sunt mai mari șansele de a înșela într-o relație. Explicația dată de cercetători a fost că,în timpul sarcinii,expunerea fetusului la un nivel crescut de hormon testosteron determină la maturitate o tendință spre infidelitate,dar și o creștere în lungime a degetului inelar.

Sursă foto:Shutterstock

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

7 pași pentru o piele mai tânără-nr.33(459)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 18 lei

6 luni - 35 lei       

12 luni - 69 lei