Ceea ce visezi reflectă cine ești și ce îți dorești cu adevărat. Pentru a descifra semnificațiile viselor, contează nu numai să-ți amintești detaliile, ci și contextul în care apar.

Ți s-au furat banii? E semn bun!

Dacă visezi că ai fost jefuită sunt șanse mari ca, în realitate, să obții un câștig nesperat. Poate fi vorba de o mărire de salariu, de găsirea unui loc de muncă mai bine plătit sau de investiții promițătoare. Visezi că tu ești cea care fură de la cineva? Visul prevestește o căsătorie fericită, de lungă durată. În caz că te visezi fără niciun ban în portofel sau că pierzi tot ce ai, bucură-te, pentru că vei avea în realitate mai mult decât ai nevoie. Poți să primești o moștenire neașteptată sau pur și simplu să ai câștig de cauză într-o ceartă sau într-un proces.  

Mireasa anunță schimbări importante

De obicei, dacă te visezi mireasă, și mai ales dacă ești în drum spre biserică, este semn rău. Poți avea o deziluzie ori ți se poate întâmpla o nenorocire. Visul mai poate anunța pierderea cuiva drag. Dacă nu tu ești mireasa, înseamnă că vei parte de schimbări importante de care îți este teamă sau că ai o relație de cuplu bună, dar cu unele probleme de ordin sexual. Prezența la o nuntă sau felicitarea miresei în vis anunță o perioadă în care ai succes ori în care vei revedea o prietenă de demult.

Copilul mic înseamnă nemulțumiri

Apariția unui copil mic în vis nu reprezintă întotdeauna o prevestire bună. Dacă plânge, râde, e bolnav sau este ținut în brațe, e posibil să primești vești rele, să ai necazuri tu sau cei dragi ție. Dacă aleargă, vei fi nemulțumită de ceva, iar dacă este băiat, te vei supăra, dar îți va trece repede. Visul în care se ivește un copil mort la naștere indică pierderea încrederii în cineva, în ceva. Sunt semne de bucurie, de sănătate dacă visezi o fetiță, un copil înfășat, alăptat ori așezat în leagăn.

Valurile mari, viitoare obstacole

Un simbol care apare frecvent în vise este apa. Cu cât mai limpede și mai rece este apa, cu atât mai mari sunt șansele să prevestească fericire, bunăstare, putere de muncă, prieteni de încredere. Apa stătătoare este un alt semn bun, dar cea curgătoare, de pildă un râu văzut în vis, îți poate indica prezența în viața ta a unor persoane care îți vor răul, care te critică, ceea ce nu te afectează în niciun fel. La fel se descifrează și un vis în care apare o apă adâncă. Tulburarea apei sau o viitură sunt semne de pericol, de boală sau necazuri. Valurile mării sau baia în apă fierbinte ivite în visele tale ar trebui să te pregătească pentru o perioadă cu multe provocări sau greutăți.

Lacrimi? Vreme de bilanț!

Poate îți amintești că te-ai visat că plângi sau că era cineva cunoscut care vărsa lacrimi amare. E vremea să-ți reevaluezi comportamentul față de ceilalți, acțiunile, deciziile luate sau să tragi unele învățăminte din ceva ce ți s-a întâmplat recent. O altă interpretare este că te afli în plin proces de vindecare sufletească sau că va apărea cineva care are nevoie de compasiune din partea ta.

Focul, semnul unor opreliști

În general, focul apărut în vis indică viitoare obstacole sau o perioadă de transformări benefice – mai ales dacă nu te temi sau că flăcările izbucnesc undeva, departe de tine. Dacă îl controlezi sau ieși din foc, înseamnă că vei învinge orice greutate vei întâmpina, dar dacă îți este frică de acesta și te mistuie, te domină emoții negative, ca mânia, pe care nu reușești să le ții în frâu. Focul de artificii vestește succes, entuziasm, pace sufletească.
 

Dantura, oglinda nemulțumirii de sine

Visele în care ai probleme cu dinții – fie că îți cad, fie că sunt cariați – sunt dovada neliniștilor tale, a unei nemulțumiri de sine, a grijilor pentru propria imagine și a temerilor că te bârfește cineva sau că nu ești acceptată de anumite persoane. Un vis în care-ți privești în oglindă dinții stricați de carii se poate descifra și așa: ai prieteni adevărați sau te rușinezi de ceva. Te dor dinții sau pierderea lor este dureroasă? Poate anunța dispariția cuiva drag.

Știai că...
... în timpul somnului, poți avea până la 5 vise? Acestea pot dura între un sfert de oră și 40 de minute.


S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Trucuri pentru machiaj rezistent la apă - nr.27 (505)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei                

12 luni - 91 lei

" "