Data nașterii îți relevă anul norocos 

Chiar dacă pare greu de crezut, fiecare om are un an norocos, care este bazat pe data nașterii. Acesta este motivul pentru care de cele mai multe ori ne întrebăm când vom avea și noi noroc. Poate că încă nu am ajuns la acea vârstă.


Iată care este anul tău norocos în funcție de data nașterii:

Anul norocos pentru numărul 1

Potrivit numerologiei, persoanele care s-au născut pe data de 1 (10, 19, 28) vor fi norocoși la 22 de ani. Se spune că în acel an ele vor avea noroc la bani și alte resurse materiale, plus că vor avea mult mai mult succes.

Anul norocos pentru numărul 2

Pentru persoanele care sunt născute pe următoarele date: 2, 11, 20 și 29, numărul norocos este 2, dar vârsta la care vor avea foarte mult noroc este 24. Atunci vor culege roadele muncii depuse și vor începe să aibă mai mulți bani.

Anul norocos pentru numărul 3

Această dată de naștere, plus 12, 21, 30, spune că vârsta la care vei avea noroc este 32, când vei începe să ai succes pe toate planurile.

Anul norocos pentru numărul 4

Pentru oamenii al cărora număr norocos este 4 (13, 22, 31), se spune că vor avea noroc la 36 sau 42 de ani. Potrivit numerologiei, în acești ani vei avea foarte mult noroc la bani și în carieră.

Anul norocos pentru numărul 5

Persoanele care s-au născut pe data de 5 (14, 23), vor avea mai mult noroc după ce împlinesc 32 de ani. Vor deveni faimoși.

Anul norocos pentru numărul 6

Oamenii născuți pe data de 6 (15, 24) se bucură de noroc la vârsta de 25 de ani. Se spune că este perioada în care își vor găsi jobul mult dorit, care le va aduce satisfacție pe toate planurile.

Anul norocos pentru numărul 7

Numărul 7 (16, 25) este deja considerat norocos, dar oamenii care s-au născut pe data de 7 vor avea mai mult norocos pe la 38 sau 44 de ani. Atunci încep să devină cunoscuți și să fie răsplătiți pentru munca pe care au depus-o de-a lungul anilor.

Anul norocos pentru numărul 8

Se spune că numărul 8 (17, 26) este unul complex. Oamenii care s-au născut pe data de 8 sunt oricum norocoși, având tot ce și-ar putea dori. Unii vor avea și mai mult noroc după ce împlinesc 36, iar alții după 42 de ani.

Anul norocos pentru numărul 9

Vei avea noroc după ce împlinești 28 de ani, când vei deveni faimoasă, vei avea mai mulți prieteni, succes și bani. Acest an este norocos și pentru persoanele născute pe 18 și 27.


Credit foto: www.blog.destinybrowser.com
S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Trucuri pentru machiaj rezistent la apă - nr.27 (505)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei                

12 luni - 91 lei

" "