Forma urechilor îţi dezvăluie caracterul 

În faţa unor necunoscuţi, poţi să te ascunzi după gesturi bine pregătite şi să pretinzi că eşti o altfel de persoană, însă trăsăturile feței sau conformația anatomică a capului te vor da de gol întotdeauna. Forma urechilor, spre exemplu, poate spune multe despre personalitatea ta.

Lobul urechii arată inteligenţa

Despre persoanele cu lobul urechii bine conturat și dezlipit la îmbinarea cu pielea capului se spune că ar fi oameni cu o inteligenţă peste medie, care au capacităţi cognitive impresionante. De asemenea, aceştia sunt lideri înăscuţi şi pot conduce cu succes mulţimile. Graţie capacităţii lor de analiză, se vor integra cu uşurinţă în diferitele medii profesionale şi vor reuşi să atragă susţinători de partea lor. Au un spirit liber, se gândesc mereu la cei din jur şi dau dovadă de altruism. Drept răsplată, primesc respect și admiraţie. Pe de altă parte, nici cei care au lobul urechii lipit de cap nu sunt mai prejos. Ei sunt recunoscuţi pentru siguranţa de sine şi pentru faptul că reacţionează ireproşabil în situaţii de stres. De asemenea, unii dintre ei au înclinaţii artistice în domenii precum muzică, teatru sau dans.

Urechile mari indică spiritele pașnice

Dacă natura te-a înzestrat cu urechi mari şi proeminente, înseamnă că eşti o persoană muncitoare, plină de ambiţie, care îşi doreşte să evolueze pe toate planurile. Totodată, eşti un om obişnuit cu munca, care nu are pretenţii şi nici nu îi place să trăiască în conflict cu semenii săi. Preferi echilibrul, pacea şi armonia, stări de spirit menite să te ghideze şi să te ajute să îţi îndeplineşti obiectivele. E nevoie să îţi păstrezi mintea limpede, dacă doreşti să evoluezi. Uneori, ai tendinţa să îi pui pe ceilalţi pe primul plan şi adeseori ai de suferit din pricina lor. Uneori, e bine să te iubeşti mai mult.

Urechile mici înseamnă hipersensibilitate

Oamenii cu urechile mici, fine, ca ale unui copil, sunt recunoscuţi pentru sensibilitatea lor ieşită din comun. Încearcă să îşi învingă fricile, dar nu reuşesc. Sunt persoane cu fobii, uşor pesimiste, care îşi construiesc viaţa la iniţiativa celor din jur. De aceea, mulţi îi consideră naivi şi creduli, profitând de pe urma lor.

Urechi medii, pentru oameni echilibraţi

Nu sunt cei mai nonconformişti oameni de pe planetă şi preferă să păstreze echilibrul în tot ceea ce fac. Unii îi consideră plictisitori, mediocri, lipsiţi de importanţă, însă asta nu înseamnă că sunt leneşi. Mulţi dintre ei îşi dau silinţa să progreseze, pentru a ajunge, în final, să se bucure de roadele muncii lor. Sunt recunoscuţi pentru faptul că evită certurile şi îi ajută pe ceilalţi să se împace sau să ajungă la un consens.

Urechile ascuţite, aroganţă şi tupeu

Dacă ai urechea ascuţită, e posibil să ai şi limba la fel, căci eşti genul de persoană care spune multe la nervi şi crede întotdeauna că are dreptate. Nu accepţi critici din partea nimănui şi ai fi în stare să reacţionezi violent într-un conflict. Apropiaţii cred despre tine că eşti o fire dificilă, încăpăţânată şi extrem de capricioasă, lucru ce nu e tocmai de bun augur. Dacă nu îţi vei tempera caracterul, rişti să rămâi fără prieteni, iar oportunităţile să se risipească în jurul tău.

Urechile clăpăuge aparţin norocoşilor

Deşi oamenii care au urechile clăpăuge devin uşor ţinta glumelor răutăcioase, se pare că aceştia sunt cei mai norocoşi în viaţă. De aceea, ei nici nu ar trebui să fie deranjaţi de cuvintele altora, căci cele mai bune lucruri îi aşteaptă dincolo de orizont. Chiar şi când greşesc, trec repede peste eşec şi merg mai departe cu fruntea sus. Slăbiciunea lor este legată de bani, pentru care ar fi dispuşi să facă multe compromisuri de ordin sentimental.
S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Trucuri pentru machiaj rezistent la apă - nr.27 (505)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei                

12 luni - 91 lei

" "