Luna Nouă în Fecioară îndeplinește dorințele acestor zodii 

Luna Nouă în Fecioară, cel mai important eveniment astrologic din această săptămână, va avea loc pe 20 septembrie 2017 și va aduce mult noroc pentru anumiți nativi. Fenomenul continuă energia pozitivă pe care a lăsat-o eclipsa de Soare din august. 

Rănile se vindecă

E timpul să îți vindeci rănile din trecut și să îți schimbi pansamentul. Luna Nouă în Fecioară va veni ca un medicament pentru tine, dacă ai suferit pe plan sentimental și ai avut parte de dezamăgiri. Până pe 20 septembrie, vei putea să renunți la tot ceea ce îți face rău și să te îndrepți spre noi orizonturi, acolo unde știi că nu vei avea nimic de pierdut, ci doar de câștigat. E momentul să ai mai multă grijă de sufletul tău și să îi lași pe cejlalți în plan secund. În fond, tu ești cea mai importantă persoană din viața ta!

Profită de șansele noi!

După data de 20 septembrie, vei observa că în viața ta e posibil să apară noi oportunități de muncă, care să îți permită să evoluezi profesional. Nu ezita nicio șansă care ți se oferă, căci s-ar putea să te conducă pe drumul potrivit și să îți îndeplinești dorințele. Luna Nouă în Fecioară te va face să fii mai organizată, mai punctuală și mai ambițioasă ca niciodată să îți atingi obiectivele. Pune-te pe treabă și nu renunța niciodată la ceea ce îți dorești! Fii atentă la orice detaliu, căci amănuntele vor face diferența în viața ta!

Ține-ți prietenii aproape!

Prietenii adevărați sunt din ce în ce mai greu de găsit, însă e deajuns să ai unul singur pe care să te poți baza când îți este cel mai greu. Dacă observi că o relație de amiciție a fost neglijată ceva vreme, încearcă să demonstrezi că poți fi o bună prietenă și oferă-ți ajutorul necondiționat.

Zodiile avantajate

Luna Nouă în Fecioară va aduce puțin noroc fiecărui nativ în parte, însă există trei zodii care vor fi pe deplin avantajate! Este vorba despre nativii Taur, Fecioară și Capricorn, semnele de Pământ, care vor simți din plin energia Lunii și puterea Fecioarei. Aceste trei zodii vor avea parte de o recompensă sau un cadou în urma eforturilor depuse și vor obține rezultate surprinzătoare la competițiile, testele sau concursurile la care vor participa. De asemenea, nativii Fecioară se pregătesc de un nou început în viața lor, care să le aducă numai fericire și o viață plină de prosperitate, cu mențiunea că și-au ales acest drum încă de la începutul lunii august.

Sursă foto: www.earthmoonandstars.wordpress.com


S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Trucuri pentru machiaj rezistent la apă - nr.27 (505)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei                

12 luni - 91 lei

" "