Te-ai născut pe lună aprinsă?Ți s-a schimbat destinul! 

Poate nu știai, dar fiecare lună a anului calendaristic corespunde diferitelor „fețe” ale astrului ceresc care apare pe cer în fiecare noapte. Fiecare față a sa spune câte ceva despre personalitatea ta. 

Ianuarie – Luna Veche

Dacă te-ai născut sub semnul Lunii Vechi,înseamnă că ești o persoană care înțelege importanța compasiunii și se pricepe de minune să asculte oamenii și să îi înțeleagă. De aceea,prietenii tăi te iubesc și îți sunt mereu alături. Unii și-ar dori să fie ca tine și să aibă abilitatea ta de a găsi soluții pentru orice problemă.

Februarie – Luna Furtună

Încerci să faci tot posibilul pentru a aducefericireaîn viața celorlalți,te străduiești și te simți minunat atunci când îi faci să zâmbească. Chiar și atunci când ești mai supărat,încerci să le faci pe plac și ai puterea să ierți ușor dacă ți-au greșit.

Martie – Luna de Zahăr

După cum îi spune chiar numele,dacă te-ai născut sub semnul Lunii de Zahăr,înseamnă că ai un suflet dulce. Îți place să ai grijă de ceilalți și mereu te pui pe tine pe ultimul loc. Nu te compari cu nimeni și acest lucru îți aduce numai beneficii deoarece rareori suferi de dezamăgiri. Orice ar fi,nu uita să te mulțumești și pe tine însuți!

Aprilie – Luna în Creștere

Ești o fire gânditoare,individualistă,căreia îi place libertatea. Ai capacitatea de a trăi emoțiile la intensitate maximă,deși nu arăți acest lucru. Mintea și inima ta sunt într-un echilibru complet.

Mai – Luna Floare

Ești o fire deschisă,corectă,care nu îi judecă pe ceilalți și știe să asculte și să recunoască atunci când greșește. Îți asculți inima,dar și mintea,așa că nu poți fi păcălită cu ușurință. Iubești din tot sufletul și pretinzi același lucru de la partenerulde viață.

Iunie – Luna de Miere

Nu îți place să apelezi la ajutorul altora atunci când vine vorba de probleme. Fire autodidactă,îți place să te descurci singură,ba chiar îți plac provocările vieții. Nu dai înapoi atunci când iei o decizie și ai concepții de viață puternice,pe care orice om le-ar aprecia.

Iulie – Luna Fermentată

Deși ai tendința să fii uneori sceptic,îți plac oamenii și îți face bine să socializezi. Ai o personalitate puternică,ușor acidă,însă trebuie să ai mai multă grijă cum relaționezi. Poți risca să îi superi pe cei din jurul tău.

August – Luna Aprinsă

Nu ai nimic de dovedit așa că nu îți bați capul atunci când vine vorba de argumente. E posibil să ai parte de foarte multe neînțelegeri de-a lungul timpului,însă nu te vor afecta prea mult. Îți place să aduni oamenii și să îi ajuți,atunci când au nevoie.

Citește și Ce animal-totem te apără în zodiacul Amerindian

Septembrie – Luna Fructelor

Ai o înclinație nativă pentru a fi cât mai prietenos și binedispus. Nu ești genul de persoană care să forțeze pe cineva cu ceva și nu îți este teamă să îți exprimi opiniile atunci când situația o cere.

Octombrie – Luna Călătoriei

Ai o inimă de foc,dar o minte de gheață. Preferi acțiunea în detrimentul cuvintelor și ești omul faptelor. Atunci când îți propui ceva,nimeni și nimic nu îți poate sta în cale. Te pricepi foarte bine la negocieri și la bani.

Noiembrie – Luna Înghețată

Preferi să eviți argumentele sau certurile,însă atunci când e nevoie,îți impui argumentele în cel mai serios mod. Valorile tale de viață sunt foarte puternice și nimeni nu reușește să ți le schimbe sau să te influențeze.

Decembrie – Luna Iernii

Ești genul de persoană tăcută,care nu ar spune niciodată nimic nimănui. Nu îți place să te cerți sau să fii în relații rele cu ceilalți deoarece conștiința ta e mai puternică. Uneori,oamenii pot să își bată joc de tine din cauza bunătății tale exagerate.

Citește și Te-ai născut la granița dintre zodii? Vezi ce înseamnă!

Sursă foto http://hdwplan.com

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

7 pași pentru o piele mai tânără-nr.33(459)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 18 lei

6 luni - 35 lei       

12 luni - 69 lei