4 trucuri să cheltuiești inteligent de Sărbători! 

Sărbătorile bat la ușă și deja ai o listă kilometrică de cumpărături de făcut: mâncare pentru masa de Crăciun, cadouri pentru toată familia și pentru prieteni, bilete la restaurant pentru Revelion.Toate acestea înseamnă motive bucurie dar și mulți bani cheltuiți. Și atunci, cum faci să te descurci cu cheltuielile în perioada Sărbătorilor?

1. În primul rând,este foarte important să știi exact de ce bani dispui în această perioadă,dar și cheltuielile pe care le ai de făcut. Numai așa vei putea să te încadrezi în buget și să nu cheltui mai mult decât îți poți permite în mod real.

2. Concret,ar trebui să-ți  faci un plan pentru cumpărarea cadourilor-să scrii pe hârtie pentru cine trebuie să cumperi cadoul și care este suma maximă pe care ești dispus să o plătești. Astfel eviți să cumperi spontan și să cheltui mult mai mult decât ai disponibil.

3. Următorul punct pe agendă ar fi vacanța. Dacă ți-ai planificat din timp vacanța la ski sau petrecerea de Revelion,foarte bine! Asta înseamnă că ai și obținut niște discounturi speciale pentru early booking. Dacă însă nu ai planuri,fii foarte atentă la oferte-e foarte posibil ca în ultimul moment să plătești foarte mult,doar ca să nu stai acasă de Revelion. Planificarea e,așadar,încă o dată cuvântul cheie.

4. Apoi,nu uita că și timpul înseamnă bani. Perioada Sărbătorilor înseamnă însă și multe de făcut într-un timp foarte scurt. „În această perioadă,orice minut câștigat înseamnă timp în plus pentru cei dragi. Dacă,o dată cu cumpărăturile de Crăciun,alegeți să vă plătiți rapid și facturile în același magazin,prin terminalele PayPoint,economisiți timp prețios.”,sfătuiesc specialiștii PayPoint România. În timpul economisit cu plata facturilor poți găti chiar tu fursecuri de Crăciun pe care să le împarți cu cei dragi! Ei se vor bucura foarte mult,iar tu vei cheltui mai puțini bani.

Așadar..cine spunea că nu poți cheltui inteligent chiar și în perioada Sărbătorilor?

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite


Ultima ediție
Click! pentru femei

Alimente care grăbesc îmbătrânirea-nr.46(472)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei  

12 luni - 91 lei